ahoj vsetci a dakujem. podlozka bude urcite, ale az po postaveni ostatnych vagonov a rad by som k tomu pridal aj nejaku lokomotivu. zatial mi nic nepadlo do oka a ty-23 sa mi uz znovu stavat nebude chciet tak sa necham prekvapit.
kadibudka to asi bola doslova ak sa vagon nechtiac spustil a "brzdic" to nie a nie ubrzdit...
No, k funkcii brzdarskej budky sa vyjadrovat nejdem. Ale ako lokomotivu odporucam modelikovsku T3 - kedze ide o Prusku lokomotivu a pruske vozne A hosi sa to k sebe aj dobovo.
Mas to pekne a blahozelam Ti k dokonceniu
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci. Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
dik jozkin. ano, modelikovska T3 je vazny kandidat. myslim ze je to ona co je nafotena v suprave na obalkach s vagonmi. este prebehnem nejake fora, ci sa to da zlepit ako cistostavba a pojdem do toho.
To je presne ona ak sa pre nu rozhodnes, tak budem pozorne sledovat, tiez ju mam vo svojej kope modelov, ktore by som chcel niekedy zlepit (Nepliest si s mojim archivom )
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci. Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).