TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
T-34/76 /Halinski/ 1:25 - by petopato
Moderator: Oliver
Re: T-34/76 /Halinski/ 1:25 - by petopato
Vyzera uzasne, len skoda ze tak rychlo si to zmastil a nestihol som si ani poriadne uzit report zo stavby. Pri takomto niekolkotisicdielovom som cakal viacej fotiek zo stavby. Ale aspon to uz uvidim nazivo v BB. 
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
bojovka nieje mojou silnou strankou no ako tak pozeram an tie fotky tak sa mi to veru páči.
a čo sa týka roboty na modely tak tiez super.
gratulujem k dokonceniu.
Naozaj pekná leštenka.K tomu by sa ani patina nehodila. A tiez gratulujem že si to dorazil tých 7000 dielov to je sila 
Krasna praca, gratulujem k dokonceniu 
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Fenomenalne. Ta lestenka ma nieco. Velmi zaujimave. 
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.
Já jsem spíš na to ušmudlání, ale tohle má taky něco do sebe, fakt pěkný, úplně vidím jak to vyjíždí zrovna z fabriky. 
Na začiatok: klobúk dolu. Keď niekto zvládne (a ty si určite zvládol) tento model od Halinskeho, nemôže byť priemerný modelár
. Je to model, ktorý vzbudzuje rešpekt svojím prepracovaním a hlavne počtom dielov. A tu sa dostávam k môjmu problému. Keby som nevedel, vôbec by som nepovedal, že je z toľkých dielov. T-34 je konštrukčne aj dizajnovo tak "jednoduchý" tank, že vo finále po dvoch rokoch úmornej roboty mi príde dosť ľahký. Mám na mysli napríklad porovnanie s Panzerom IV. od gpm, ktorý ani zďaleka nedosahuje kvality tejto vystrihovačky, no laik by ho určite považoval za ťažší (ako model pochopiteľne). Našťastie MY všetci, čo sme tu, vieme...
PS: urob mi pár fotiek aj v interiéri prosíííím (tieto sú miestami veľmi tmavé: 6 a 7 fotka...)
PS: urob mi pár fotiek aj v interiéri prosíííím (tieto sú miestami veľmi tmavé: 6 a 7 fotka...)
Moc pěkná leštěnka