Po dlhej dobe dáky posun. Lepil som sem tam po večeroch štýlom hodinka sem, hodinka tam. A takto pomaly som obliekol krídla. Pri tých časových deficitoch som to ale akosi zabudol fotiť.
Obšívka krídel pasovala viac menej dobre a problémy mi robili akurát moje ruky. Pri tých rozmeroch sa s tým manipulovalo dosť zle a aj malá odchýlka na jednej strane urobila veľkú šarapatu na druhej strane.
Na sucho zložené krídla aj so stredovou časťou:
A nasadené na trupe:
Ďalej som pokusne vyrezal menšie zadné dvere. Pre istotu som nasadil úplne novú čepielku do skalpelu. Bál som sa výsledku, ale dopadlo to dobre. Podľa návodu sa mali dvere nalepiť sklopené do exteriéru, ale na žiadnej fotke na nete som to nenašiel. Zjavne sa dvere vysúvali len pod strop do interiéru. Tak je to na mnoho fotkách. A preto som dvere vlepil do interiéru do polohy kedy nie sú úplne zasunuté.
Po zdarnom pokuse s malými dverami som vyrezal aj veľké v prednej časti. Zlepil som dvere/rampu a zasklil som ich.
Na sucho priložené v otvorenej a zatvorenej polohe:
A hneď som rozmýšľal ako ich prilepiť a či ich nespraviť otváravé (modelár si proste nedá pokoj). Z mosadzných trubiek 0,8mm a 0,5mm drôtiku som zhotovil pántik. Teraz som zvedavý ako to bude fungovať keď sa budem nabudúce snažiť to tam nalepiť.
Koniec sa už blíži, ale času sa tomu venovať je málo.