TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pz.Kpfw. VI Tiger II Ausf.B - Königstiger /Modelik / 1:25
Moderator: Oliver
Re: Pz.Kpfw. VI Tiger II Ausf.B - Königstiger /Modelik / 1:2
To je z nejakého mäkkého kovu ? Najlepší by bol cín, ale ten sa asi nepredáva taký tenký, ja som videl zatiaľ len 1mm pájkovací.
Live hard, ride easy.
a načo to potrebuješ ?ak prezradíš pomožeme 
je to medeny drot,daju sa z neho spravit aj snorky z maslickami na topankach figurky vojaka.na sdkfz 247 som z neho spravil venec volantu a tie luce ktorymi je pripojeny o osku volantu.
Nuž..... tak som sa dostal k definitívnej verzii pásov pre mačičku, ale toto bude moja smrť
....no na niekoľký pokus sú to konečne pásy ktoré splnili moje požiadavky na vzhľad. Tie boli hlavne- aby bol drapák členený ako v skutočnosti, aby bol stupňovitý prechod na bokoch článkov a aby boli prítomné aj otvory vedľa otvorov na zuby hnacieho kolesa. Toto čo vidíte na fotkách, som robil týždeň
....a to mám 12 článkov z 210
Tiger II má dva druhy článkov- nábehové ktoré majú vodiace zuby a otvory pre hnacie koleso a spájacie, ktoré tieto dve záležitosti nemajú. Čiže každý druhý článok je iný. Ten spájací mi vyšiel že má 1ks 34 dielov a hnací aj vďaka prepracovanému drapáku až 72 dielov..... čiže dokopy všetkých 210 bude mať 11130 dielov.... a ja budem mať lieky od psychiatra asi....

Tiger II má dva druhy článkov- nábehové ktoré majú vodiace zuby a otvory pre hnacie koleso a spájacie, ktoré tieto dve záležitosti nemajú. Čiže každý druhý článok je iný. Ten spájací mi vyšiel že má 1ks 34 dielov a hnací aj vďaka prepracovanému drapáku až 72 dielov..... čiže dokopy všetkých 210 bude mať 11130 dielov.... a ja budem mať lieky od psychiatra asi....
Live hard, ride easy.
Ty KOKSO!!!!! 
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Akoze dost dobre!
Ale 11130 dielov? To by som ja robil asi 5 rokov...
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.
Veď nikto ešte nevie, či to nebudem robiť 5 rokov aj ja

Live hard, ride easy.
blázon

Hotovo: Pzkpfw V Panther, Messerschmitt Bf 109 F-2
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ani nemusis ist daleko, lekar ordinuje a lieky sa predpisuju tu, priamo na forea ja budem mať lieky od psychiatra asi....
paradne pasy. 210/12 = 17,5. takze este 18 tyzdnov a hotovo