TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 815 AGRO /Patero/ 1:25 - by petopato
Moderator: iconmaster
Re: Tatra 815 typ AGRO /Patero/ 1:25 - by petopato
Po neuveriteľných 3 a pol rokoch som pomerne rafinovaným spôsobom dokázal autora projektu dotlačiť k pokračovaniu a tu je výsledok, zatiaľ mám hotovú jednu manžetu, áno viem, nie je to origami pána učiteľa, ale ja mám z nej radosť, snáď poteším aj Patera...

- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
aj mna si potesil, nielen Patera 
PARÁDA že tenhle projekt pokračuje.
Držím všechny palce.

tak budem sledovať .
kolesa su paradne a manžeta tak isto 
Re: Tatra 815 AGRO /Patero/ 1:25 - by petopato
vyzerajú dobre
Off topic: na margo 12h smien na fóre, že ty si tento príspevok už raz dával a zmazal ho? klikol som na zobrazenie nového príspevku vo chvíli, keď si ho mazal a kuslo sa mi fórum, lebo príspevok už nevedelo nájsť, po reštarte som kukal jak sova, lebo posledný príspevok nebol od teba, ale od toma

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Off topic: Trochu som sa po čítaní tvojho príspevku zamotal, lebo som nevyspatý, ale nič som nemazal...upravoval som prvý príspevok, ale či to s tým súvisí neviem.
Off topic: JAK NEVYSPATÝ, veď si mohol spať o hodinu dlhšie ... sa mi to hovorí, keď po neviemkoľkých rokoch som si
zase vychutnal dlhšiu noc, ani neviem, kedy naposledy som mal ten pocit, že je naozaj o hodinu menej

ale robil si teda niečo, lebo:
- bol tu nový príspevok od teba
- klikol som na neho a nič (kusnuté fórum)
- po reštarte bol posledný (ale prečítaný) od toma
- po chvíli pozerám a zase nový neprečítaný od teba
zase vychutnal dlhšiu noc, ani neviem, kedy naposledy som mal ten pocit, že je naozaj o hodinu menej
ale robil si teda niečo, lebo:
- bol tu nový príspevok od teba
- klikol som na neho a nič (kusnuté fórum)
- po reštarte bol posledný (ale prečítaný) od toma
- po chvíli pozerám a zase nový neprečítaný od teba
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Off topic: Teraz som zistil, že nejako blbne fórum, lebo keď som tu bol pred hodinou, zobrazili sa mi 2 nové príspevky a teraz keď som bol preč a znovu otvoril, tak sa mi zobrazilo asi 8, medzi nimi aj z polnoci...
ty šrouby na manžetě, neměli by mít kovovou barvu?