TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
NITRA - modelarska vystava n.c. Mlyny 24.3. - 4.4. 2014
Re: NITRA - modelarska vystava n.c. Mlyny 24.3. - 4.4. 2014
Ja by som mohol prispieť z t-72; tatra 815 VVN, Dana, som z tt
na strane obchodneho domu mlyny pisu toto:
V dňoch 21.3. - 3.4.2014 máme pre vás pripravenú jedinečnú výstavu modelov áut, lodí, vojenskej techniky, lietadiel, budov a pod. Modely sú vyrobené z rôznych materiálov, napr. z kovu, plastu i papiera a sú zapožičané výlučne zo súkromných zbierok.
Využite voľné chvíľky popri prvých jarných nákupoch a vyberte sa spolu so svojimi deťmi na výlet do krajiny technickej fantázie.
V dňoch 21.3. - 3.4.2014 máme pre vás pripravenú jedinečnú výstavu modelov áut, lodí, vojenskej techniky, lietadiel, budov a pod. Modely sú vyrobené z rôznych materiálov, napr. z kovu, plastu i papiera a sú zapožičané výlučne zo súkromných zbierok.
Využite voľné chvíľky popri prvých jarných nákupoch a vyberte sa spolu so svojimi deťmi na výlet do krajiny technickej fantázie.
... ano , mas pravdu ... ja ale uz dva dni premyslam , co si tym chcel povedat a nedari sa mi na to prist ... skusis to nejako upresnit Roman ?
ze tam maju zle datumy
aha ... to mas pravdu ... zavolam im a zmenime bud tie u nich na stranke , alebo tie na fore .. podla toho , ktore nakoniec budu spravne
... no a co je s tebou ? ... neodpovedal si mi na spravu , co som ti pisal pred casom
... no a pre info , teraz som sa vratil z vystavy v Brne a priviezol som naozaj solidne mnozstvo kvalitnych modelov , normalne som mal problem to napratat do auta
na korbe som neviezol nic , z pochopitelnych dovodov
... foto dodam neskor
... no a co je s tebou ? ... neodpovedal si mi na spravu , co som ti pisal pred casom
... no a pre info , teraz som sa vratil z vystavy v Brne a priviezol som naozaj solidne mnozstvo kvalitnych modelov , normalne som mal problem to napratat do auta
ahoj, su nejake pokyny ohladom odvozu modelov pre roduvernych bratislavcanov a CP-ckarov?
Na zberku modelov Spravíme Blavacke stretko, daľšie info TU
Ak by niekto z kompetentnych prisiel do Rimavskej dal by som mu par Minimodelov. Su na drevenych podstavcoch takze to by nebol problem. Ale neviem kto by mi ich potom dopravil po akcii do Košíc
Drawing: Илью́шин Ил-18 ČSA
Constructing: TATRA 815 CAS 32
Constructing: TATRA 815 CAS 32