tak ako pred dvomi rokmi aj teraz sme sa so zastupcami nakupneho centra Mlyny v Nitre dohodli na zorganizovani modelarskej vystavy formou dvoj - tyzdnovej expozicie modelv v priestoroch nakupneho centra . Modely budu ulozene v uzatvorenych a uzamknutych plexi - sklovych vitrinach .
Z mojej strany ide tradicne o propagaciu papieroveho modelarstva pre verejnost a tymto by som chcel vsetkych dobrovolnikov poprosit o zapozicanie akehokolvek modelu v akejkolvek mierke a akejkolvek kategorii na tie dva tyzdne .
Ako som spominal , modely budu v uzatvorenych vitrinach a je naozaj minimalna sanca , ze by boli poskodene - jedine mojou nesikovnostou , pretoze s modelmi budem manipulovat iba ja
Tak damy a pani , pokial prejavite zaujem pomoct s touto expoziciou , bude mi ctou s Vami spolupracovat .
Na pripadnom transporte modelov do Nr a nazad k majitelovi sa dohodneme operativne ci uz tu , v "ss" alebo po telefone ( cislo poslem , ak bude treba)
Co sa tyka diskusneho fora Papermodelers.sk , po dohode so zodpovednymi a kompetentnymi mozeme medzi modelmi urobit nejaky putac s propagaciou fora , takze ak je zaujem , hodte po mne nejaku spravu s navrhom , alebo co
S pozdravom
Vas Robo
p.s. davam sem aj par fotiek predmetnych vitrin