TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BR 57 (TW1 Modelik 1:25)
Re: BR 57 (TW1 Modelik 1:25)
WOW. Tá práca s farbami je neskutočná. To by som aj ja niekedy chcel vedieť.
Ďakujem za odozvu priatelia
hlavne dúfam že to ako celok hodí dobrý efekt lebo veľmi ťažko sa to koriguje
neskutočnú prácičku predvádzaš.
holt talent sa nezaprie

holt talent sa nezaprie
Papierový člen plastikového klubu
Kabína
Pustil som sa do kabíny. Posledný taký naozaj väčší celok pred tým než tam začnem sekať potrubia a všetky možné drobotiny. Tu som použil ako základ pôvodnú verziu bola veľmi pekne spracovaná ale žiaľ úpravám som sa nevyhol. BR 57 mala niektoré veci trošku inak takže po jemných úpravách to bolo super
Najväčší strach som mal z okien no po prvom ma to začalo baviť a zasklievanie dopadlo tiež super. Táto časť bola kompletne prerobená. TW1 mala úplne iný systém bočných okien.

Pridal som tiež úplne novú vec pre mňa. Pre imitáciu maličkých nitov som použil kovové guľôčky. Finálny efekt je za mňa úžasný. Je to babračka ale stojí to za to.

No a na výber som mal verziu s okapom alebo bez a teda vybral som si verziu s ním

A na záver záber pred striekanim a skvelý pomocník v podobe tekutej masky. Výborna vec
Pustil som sa do kabíny. Posledný taký naozaj väčší celok pred tým než tam začnem sekať potrubia a všetky možné drobotiny. Tu som použil ako základ pôvodnú verziu bola veľmi pekne spracovaná ale žiaľ úpravám som sa nevyhol. BR 57 mala niektoré veci trošku inak takže po jemných úpravách to bolo super
Najväčší strach som mal z okien no po prvom ma to začalo baviť a zasklievanie dopadlo tiež super. Táto časť bola kompletne prerobená. TW1 mala úplne iný systém bočných okien.
Pridal som tiež úplne novú vec pre mňa. Pre imitáciu maličkých nitov som použil kovové guľôčky. Finálny efekt je za mňa úžasný. Je to babračka ale stojí to za to.
No a na výber som mal verziu s okapom alebo bez a teda vybral som si verziu s ním
A na záver záber pred striekanim a skvelý pomocník v podobe tekutej masky. Výborna vec
Skvelá práca Tomáš. Odkiaľ si vzal tie kovové guličky ako nity? Keď som robil naposledy mašinku ja, mal som dosť problém nájsť niečo vhodné.
A k tej tekutej maske len toľko, hoci viem, že neprefarbuješ prvýkrát, neviem ako tá od Ammo, ale čo mám Maskol od Humbrolu ja, tak z niektorých partií ide ťažšie dole. Aby sa ti nestalo pri jeho odstraňovaní, že si poškodíš fóliu (okno).
Ja osobne radšej na okná používam kryciu pásku. Ale vravím, určite vieš čo robíš.
Budem naďalej držať palce.

A k tej tekutej maske len toľko, hoci viem, že neprefarbuješ prvýkrát, neviem ako tá od Ammo, ale čo mám Maskol od Humbrolu ja, tak z niektorých partií ide ťažšie dole. Aby sa ti nestalo pri jeho odstraňovaní, že si poškodíš fóliu (okno).
Ja osobne radšej na okná používam kryciu pásku. Ale vravím, určite vieš čo robíš.
Budem naďalej držať palce.
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
GALLERY
Ahoj vďaka za spätnú väzbuSkvelá práca Tomáš. Odkiaľ si vzal tie kovové guličky ako nity?
Odpoveď na prvú otázku nemám síce rád Temu a pod srandy ale práve odtiaľ som zohnal 5000ks balenie za myslím 4€ čo je nič a sú ozaj úžasné a budem si neskôr určite brat ďalšie priemery
A k maske ono vieš čo tým že som dával to zasklenie naozaj také hrubšie a všetko som robil tak aby som držalo tak som nemal problém ale už sa mi stalo naozaj že som strhol celý diel alebo pod a priznám sa neskúšal som ešte ani od revellu čo majú ani tie od ďalších značiek no budem musieť niekedy tiež
Tak potom hoď link alebo napíš keď budeš objednávať. 
Oliver
GALLERY
GALLERY
ak sa nemýlim nemali by to byť nahodou-> "BGA LeadSolder Ball" ? roia sa roznych velkostiach co som na rýchlo pozrel aliExpressAhoj vďaka za spätnú väzbuSkvelá práca Tomáš. Odkiaľ si vzal tie kovové guličky ako nity?
Odpoveď na prvú otázku nemám síce rád Temu a pod srandy ale práve odtiaľ som zohnal 5000ks balenie za myslím 4€ čo je nič a sú ozaj úžasné a budem si neskôr určite brat ďalšie priemery
A k maske ono vieš čo tým že som dával to zasklenie naozaj také hrubšie a všetko som robil tak aby som držalo tak som nemal problém ale už sa mi stalo naozaj že som strhol celý diel alebo pod a priznám sa neskúšal som ešte ani od revellu čo majú ani tie od ďalších značiek no budem musieť niekedy tiež
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser
Ako, gulky?
To aj vtláčaš do papiera?
Alebo predvŕtavaš dierky aby si pol gulky schoval?
Vyzerá to parádne.
Link by sa mi tiež asi zišiel, nity mi dochádzajú a totok som ešte neskúšal.
To aj vtláčaš do papiera?
Alebo predvŕtavaš dierky aby si pol gulky schoval?
Vyzerá to parádne.
Link by sa mi tiež asi zišiel, nity mi dochádzajú a totok som ešte neskúšal.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič