TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
CAS K27 TATRA 815 4x4 /PMHT/ 1:32 - Panther vs. Rudinko
Moderator: iconmaster
Re: CAS K27 TATRA 815 4x4 /PMHT/ 1:32 - Panther vs. Rudinko
skus to reznut ostrym skalpelom poza pravitko a dirovacom konce... ked zoberes 0.5 mm nebude to vobec vidno
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
vyzeraju dobre.tiez neznasam opakujucu sa vyrobu rovnakych suciastok
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Neviem co sa ti na nich nezda, no podla mna su vydarene! Mozno som to prehliadol, mas na ne daky postup? Ak budes mat cas a chut, mozes dat do Tipov & trikov 
Vidíš to postup ma ani nenapadlo fotiť
ono je to vlastne velmi jednoduché vyreže sa pásik, pozdĺžne sa prehne a stočí do klbka . Potom sa pridajú spojky a hotovo. Ale ešte minimálne jednu sadu vybavenia a hadíc budem robiť k hasičskej Liazke tak potom nafotím postup ak ma to napadne a ak ma dovtedy neprejde tank
paradne hadice :wink dačo mi hovor ja mam problém spraviť kolesa na Tatru 
Tak mi to nedalo a nahádzal som ten hasičský bordel do Tatrovky. Popchal som to tam ako sa mi zmestilo takže s nejakou logikou či nedajbože skutočnosťou to nemá nič spoločné.
Vybavenie schránok je už napevno, vrch nastavby je zatial nasucho tam ešte chýba vela detailov. Taktiež kolesá sú už napevno. Ale finiš sa blíži

Monštrózna robota
.....ani tie chybičky ktoré tam ty vidíš mi nejako nebijú do očí, len si zasa príliš skromný 
Live hard, ride easy.
Toto sa dá okomentovať len jedným slovom: NÁDHERA
"Musíme to urobiť presne, preto to urobíme podľa oka"
Vďaka mojej nekonečnej šikovnosti a mimoriadnym modelárskym schopnostiam sa mi včera podarilo na tatrovke vytvoriť dielo neopísaťelnej umeleckej hodnoty
Ale nevadí stane sa.. flak na boku som prestriekal bielou a flak na nastavbe som nechal tak možno ma ešte napadne nejaký elegantný spôsob ako ho schovať ( nápady sem poprosím )
No a okrem toho som dokončil aj všetko ostatné a Tatra je týmto pádom hotová. Samozrejme ešte treba sem tam doladiť retuš ale to už nechám na inokedy keď budem poriadne svetlo. Keď bude vonku pekne tak nafotím aj poriadne fotky do galérie. No a teraz pár podlampových fotiek
Pár detailov
No a nakoniec spoločné fotky s o 8 rokov staršou kolegyňou
No takže aby som to zhrnul Nebola to lahká stavba a vela vecí som zmrvil ale nakoniec to hádam nedopadlo až tak zle.
Ale nevadí stane sa.. flak na boku som prestriekal bielou a flak na nastavbe som nechal tak možno ma ešte napadne nejaký elegantný spôsob ako ho schovať ( nápady sem poprosím )
No a okrem toho som dokončil aj všetko ostatné a Tatra je týmto pádom hotová. Samozrejme ešte treba sem tam doladiť retuš ale to už nechám na inokedy keď budem poriadne svetlo. Keď bude vonku pekne tak nafotím aj poriadne fotky do galérie. No a teraz pár podlampových fotiek
Pár detailov
No a nakoniec spoločné fotky s o 8 rokov staršou kolegyňou
No takže aby som to zhrnul Nebola to lahká stavba a vela vecí som zmrvil ale nakoniec to hádam nedopadlo až tak zle.