TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pristavný žeriav - GANZ /braintech/ 1:25
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Pristavný žeriav GANZ /Braintech/ 1:25
neboj, ak inak nie, tak to privezieme na prívesnom vozíku do Brna Lužánek 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Caute,
ano ako napisal Toudi, chystam sa s tym vo februari aj do Brna.
alebo teda aby som bol presny
Preczisow
Nitra
Bratislava - Plastikova zima
Brno - Papirove kralovstvi
Vieden - GoMo
odchod do pristavu - cca marec 2015
Miro
ano ako napisal Toudi, chystam sa s tym vo februari aj do Brna.
alebo teda aby som bol presny
Preczisow
Nitra
Bratislava - Plastikova zima
Brno - Papirove kralovstvi
Vieden - GoMo
odchod do pristavu - cca marec 2015
Miro
Caute,
dlhsie som nedal ziadne fotky, dovod je jasny, spravit maximum do Precziszowa
Par rychlych zaberov
laser po slovensky
prace na velkej strojovni v pociatkoch
pridana podlaha
a este jedna testovacia nasucho, aj ked bez najdolezitejsej suciastky, to pride neskor
pokracujeme velkou strojovnou - oplastenie spodnej casti, ponalepovanie kadejakych 'drobnosti'
mala strojovna v podstate hotova vratane krytu a tu prichadza ta dolezita suciastka, mechanizmus posunu velkeho vyloznika, to je to co hybe tym velkym ramenom
Chyba motor, ktory ak stihnem, zlepim, ak nie, zlepim po navrate domov, ukotvenie premyslene, nastavovanie sklonu ramena premyslene, moze sa to pohybovat v rozmedzi cca 7cm co je dost. Ukotvenie a moznost posunu som riesil teraz cez vikend, aj so samotnym naprojektovanim slusny zaberak, vyhoda je ze takto je to naozaj rozoberatelne a zaroven vzdy zlozitelne do tej istej polohy = 1 zavazie na jednom mieste s minimalnymi korekciami. Ano, okienka mam zababrane od sekundaku, ten blazon mi unikol z miesta kde mal drzat, hadam to do NR nejak poriesim.
Ram sa dockal kompletacie a farby, to co je na obrazku je uz zlepene na pevno
Velky vyloznik je v lakovni, takisto s vezou, takze vyvazovanie a podobne testy zacnu asi az v stredu, malo casu, o to zaujimavejsie
Ostavaju 'dokoncovacie' prace, kladky mam vyrezane, uz to len vsetko polepit, zbuchat kryt velkej strojovne, a kabinu a mozeme vyrazit.
Zaciatok pracovneho tyzdna aspon mate nieco k utorkovej rannej kave.
Miro
dlhsie som nedal ziadne fotky, dovod je jasny, spravit maximum do Precziszowa
Par rychlych zaberov
laser po slovensky
prace na velkej strojovni v pociatkoch
pridana podlaha
a este jedna testovacia nasucho, aj ked bez najdolezitejsej suciastky, to pride neskor
pokracujeme velkou strojovnou - oplastenie spodnej casti, ponalepovanie kadejakych 'drobnosti'
mala strojovna v podstate hotova vratane krytu a tu prichadza ta dolezita suciastka, mechanizmus posunu velkeho vyloznika, to je to co hybe tym velkym ramenom
Chyba motor, ktory ak stihnem, zlepim, ak nie, zlepim po navrate domov, ukotvenie premyslene, nastavovanie sklonu ramena premyslene, moze sa to pohybovat v rozmedzi cca 7cm co je dost. Ukotvenie a moznost posunu som riesil teraz cez vikend, aj so samotnym naprojektovanim slusny zaberak, vyhoda je ze takto je to naozaj rozoberatelne a zaroven vzdy zlozitelne do tej istej polohy = 1 zavazie na jednom mieste s minimalnymi korekciami. Ano, okienka mam zababrane od sekundaku, ten blazon mi unikol z miesta kde mal drzat, hadam to do NR nejak poriesim.
Ram sa dockal kompletacie a farby, to co je na obrazku je uz zlepene na pevno
Velky vyloznik je v lakovni, takisto s vezou, takze vyvazovanie a podobne testy zacnu asi az v stredu, malo casu, o to zaujimavejsie
Ostavaju 'dokoncovacie' prace, kladky mam vyrezane, uz to len vsetko polepit, zbuchat kryt velkej strojovne, a kabinu a mozeme vyrazit.
Zaciatok pracovneho tyzdna aspon mate nieco k utorkovej rannej kave.
Miro
halo
ze je to stolicka, ja som mu to tiez hovoril, a braintech splieta nieco s nejakou strojovnou ci co .... no stolicka to je
ze je to stolicka, ja som mu to tiez hovoril, a braintech splieta nieco s nejakou strojovnou ci co .... no stolicka to je
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
pekná práca a aj pekne obrovská
dúfam že v NR ho uvidím na živo
TATRA nezná bratra
Damy a pani,
tak neberte to ako reklamu na muku
, ale zatial je to vramci improvizacie, takze takto
poskladana vrchna cast
no a tu to skusam s mojou sarmantnou asistentkou kt vdacim za pomaly rok podpory v tomto blazninci a potom som tam este skusil napasovat seba
Samozrejme este treba ujst dlhu cestu uprav, oprav, vyvazenia, vsetkeho, este to nieje osadene na podvozkoch ale!!! Posledne fotky ukazuju ze to stoji.
Zelam pekne sny alebo prijemne vstavanie, podla toho kedy si to zapnete.
Miro
tak neberte to ako reklamu na muku
poskladana vrchna cast
no a tu to skusam s mojou sarmantnou asistentkou kt vdacim za pomaly rok podpory v tomto blazninci a potom som tam este skusil napasovat seba
Samozrejme este treba ujst dlhu cestu uprav, oprav, vyvazenia, vsetkeho, este to nieje osadene na podvozkoch ale!!! Posledne fotky ukazuju ze to stoji.
Zelam pekne sny alebo prijemne vstavanie, podla toho kedy si to zapnete.
Miro
Hmmm... občas mám pocit, že mi niektoré modely prerastajú cez hlavu...... No v tvojom prípade to je 100% pravda. Zúbky vyzerajú pekne.
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
hmmm tak to uz hej:) iba je to kustik vacsie 
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...