TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
CAS K27 TATRA 815 4x4 /PMHT/ 1:32 - Panther vs. Rudinko
Moderator: iconmaster
Re: CAS K27 TATRA 815 4x4 /PMHT/ 1:32 - Panther vs. Rudinko
Krásný kousek.Gratulace k dokončení.
Práce zmrvená,ale hezky natřená,ta se vždycky prodá.
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4
Gratulujem ! Perfektná práca. To hasičské náradie vyzerá fakt ako živé. Ale veľmi sa mi páčia kolesá. Striekaš ich airbrushom alebo natieraš klasicky štetcom ?
Rozpracované: Ferrari F2004
Dokončené: Městská památková rezervace I.
Dokončené: Městská památková rezervace I.
Kolesá najprv natieram dva až trikrát nitrolakom a potom striekam pištolou. Používam čiernu Revell aqua s troškou bielej tak od oka.
No takže aby som to zhrnul Nebola to lahká stavba a vela vecí som zmrvil ale nakoniec to hádam nedopadlo až tak zle......
Nedopadlo, naopak. Krásný model hasičského vozu. Moc se Ti, i přes všechny ty peripetie, povedl. I já se připojuji k řadě gratulantů a chtěl bych pogratulovat k úspěšnému dokončení modelu. Jinak z toho uložení hasičské výbavy ve voze si nic nedělej, oni totiž ti kluci hasičský si to stejně překopali tak, jak jim to vyhovovalo. Málokdy to zůstalo tak, jak to přišlo z výroby.
Nedopadlo, naopak. Krásný model hasičského vozu. Moc se Ti, i přes všechny ty peripetie, povedl. I já se připojuji k řadě gratulantů a chtěl bych pogratulovat k úspěšnému dokončení modelu. Jinak z toho uložení hasičské výbavy ve voze si nic nedělej, oni totiž ti kluci hasičský si to stejně překopali tak, jak jim to vyhovovalo. Málokdy to zůstalo tak, jak to přišlo z výroby.
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )