Podvozky stíhaš do Poľska? A koľajnice máš pripravené??
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pristavný žeriav - GANZ /braintech/ 1:25
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Pristavný žeriav GANZ /Braintech/ 1:25
Nuž, kam sa hrabe Merkúr!
Podvozky mam, len som ich neosadil = su streknute, treba ich skompletovat, to je zalezitost na cca hodinu.
Kolajnice nemam, zatial, tak ako nemam kabinu operatora, dolezite bolo aby to cele stalo, takze sustredujem sa na to. Pokracovanie bude po navrate z PL.
Takisto co sa tyka podlozky, dosky mam, ale prace na nej neskor, aj ked cas leti, ako papierovi vtaci nedozerni
MIro
Kolajnice nemam, zatial, tak ako nemam kabinu operatora, dolezite bolo aby to cele stalo, takze sustredujem sa na to. Pokracovanie bude po navrate z PL.
Takisto co sa tyka podlozky, dosky mam, ale prace na nej neskor, aj ked cas leti, ako papierovi vtaci nedozerni
MIro
Takto na ráno je to dosť silné
.
Vidím, že zrejme všetko sedí presne ako si si nakreslil a asi nebude problém ani s geometriou. Pri takých dlhých dieloch by som mal trochu aj obavy.
Nech sa darí aj naďalej
Vidím, že zrejme všetko sedí presne ako si si nakreslil a asi nebude problém ani s geometriou. Pri takých dlhých dieloch by som mal trochu aj obavy.
Nech sa darí aj naďalej
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Ja sa chcem iba spýtať, ta múka, tá je polohrubá, alebo extra špecial ?
pisho66 - Ano, vyzera to v pohode, aj ked sem tam nejaka konstrukcna chyba sa objavi, ale snazim sa aby nie, konieckoncov to lepim ako prototyp a zaroven jediny kus, nechce sa mi to opakovat lebo som nieco prehliadol. Takze 98% veci sedi. Stoji to sice viac casu nad tym rozmyslat, ale vysledok je uspokojivy.
Fito - V duchu 'odpoviem vsetkym', je to extra special, doma z nej robim langose a domacu pizzu
Hadam niekedy prinesiem aj na stretko. Ak bude 'objednavka'. Len asi to bude treba dohodnut so Strkovec ladies...
Nerad by som aby po mne hadzali vlastnym jedlom
Miro
Fito - V duchu 'odpoviem vsetkym', je to extra special, doma z nej robim langose a domacu pizzu
Hadam niekedy prinesiem aj na stretko. Ak bude 'objednavka'. Len asi to bude treba dohodnut so Strkovec ladies...
Nerad by som aby po mne hadzali vlastnym jedlom
Miro
Pekný prcek. To bude neprehliadnuteľné na každej výstave. Dúfam, že mi do toho nič nepríde a v BA na Zime ho uvidím naživo.
"Musíme to urobiť presne, preto to urobíme podľa oka"
ts, ts, to kde si videl hrať sa s jedlom (múkou), okrem toho hladká sa ani na plnku do patróny s čiernym prachom do kanóna nehodí,
zmastil som ti železné závažia, nech v Poľsku o ne neprídeš a rovno strekol slivkovošedou, ako spomienku na neho

zmastil som ti železné závažia, nech v Poľsku o ne neprídeš a rovno strekol slivkovošedou, ako spomienku na neho
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Miro, ty si iny megaloman, ale obdivujem ta
Akcia sem-akcia tam, nieze to odflakas kvoli nejakemu terminu, to by bola skoda..
Začínam sa báť, ako to zajtra natrepeme do Pežota....
Inak obdivujem trpezlivosť, tvorivosť a manželkinu zhovievavosť
Inak obdivujem trpezlivosť, tvorivosť a manželkinu zhovievavosť
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi