TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Mercedes - Benz L 3000 /MODELIK/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: Mercedes - Benz L 3000 /MODELIK/ 1:25
Áno tak to aj plánujem robiť (už na blatníkoch som tak spravil), akurát nie striekaním, ale štetcom bohužiaľ. Výsledok nebude taký dobrý ale snáď to prežijete 
Live hard, ride easy.
este je tu moznost spravit zimnu kamuflaz
Ale no
už dosť. Pekne to dokončím ako som plánoval 
Live hard, ride easy.
No po dlhočiznej odmlke troška postupu. Keďže dvere robím otváracie a na nich aj pár drobných úprav, tak som rozmýšľal, ako sa zbaviť ich nechceného otvárania. No a najlogickejšie riešenie bolo spraviť funkčnú kľučku. Chvíľu som rozmýšľal, ako to spraviť, ale nakoniec som zvolil to najjednoduchšie riešenie. Jednoducho oskou prepojiť kľučku s malou pákou, kde jej jeden koniec predstavuje jazýček, ktorý zapadne do pripraveného výrezu v ráme dverí na kabíne a na druhom konci je tenká gumička, ktorá ho drží v "zatvorenej" polohe. Stlačením kľučky sa jazýček zasunie do dverí a tie sa môžu otvoriť. Ešte som rozmýšľal, že spravím aj prepojenie s vnútornou kľučkou na otváranie dverí, ale ..... kto by to zvnútra z kabíny pomocou toho otvoril ?
. Sťahovacie okienka sa mi už robiť nechcelo a obe som nechal plne zasklené.
Dvere ešte treba komplet zakrytovať, zaretušovať, pridať všetky tie kľučky a aj nachystané pánty. Na fotkách to vyzerá vskutku otrasne
ale to všetko bude zakryté rubovou stranou.

Dvere ešte treba komplet zakrytovať, zaretušovať, pridať všetky tie kľučky a aj nachystané pánty. Na fotkách to vyzerá vskutku otrasne
Live hard, ride easy.
Paly no môžeš sa hanbiť ! takto to odfláknuť a neurobiť otváracie okienko ? to ako si predstavuješ ? 
Ty buď ticho, na výstavu si zabudol k modelom gitár doniesť trsátko, to je to isté, ako keby si ho neurobil 
Live hard, ride easy.
Nie sú to síce moje srdcové záležitosti (panzery), ale pekná robota je proste pekná robota 
Jedného dňa pripláva moja loď,no pri mojom šťastí budem práve na letisku..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251
Pracujem: Pz VI Tiger
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251
Pracujem: Pz VI Tiger
Live hard, ride easy.
Pekne, ako si to vyrobi?
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster