Spider (za tortu)Kto ma putovny pohár?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Kde ste?

NÁHODOU tento rok o tom viem a som tu načas, len prechod Nízkymi Tatrami som si omýlel, ten je až budúci týždeň a bol som od minulého štvrtka na Baťovom kanáli, pokazila sa plťka, tak ma museli tlačiť.Toudi príde, teraz má budhistické obdobie a drží bobríka mlčania.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Tak hlavne že si dorazil v poriadku. 
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- developer10 | 41
- Name: Peter
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Tak vás ideme s juniorom pozrieť, ako si žijete, keď nič nepíšete 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Neslušny vtip sa neujal. Ostávam doma. Bolo super a teším sa na ďalší rok. Dik hoši za super relax. Idem do spávať.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Ahojte chalani,
dakujem za kazdu chvilu vo vasej spolocnosti, velmi som sa na vas tesila a veru, stalo za to prist
Ako vzdy bola super nalada, PER-FEKT-NY gulas (verim,ze aj halusky
), hviezdne pozorovanie na jednotku -to Albireo so Saturnom boli pre mna velky zazitok, aj k lepeniu som sa dostala (sice nic moc,ale aspon raz za cas musim pajznut muzovi moj skalpel,ktory tak rad pouziva
) a proste vsetko sa mi pacilo, ste skveli, mam vas rada
a Tinovi este raz dakujem za organizaciu.
Foxy

dakujem za kazdu chvilu vo vasej spolocnosti, velmi som sa na vas tesila a veru, stalo za to prist
Foxy
Steve, zabudol si si myš z notebooku, máš správu a dík za návštevu a modely.
Ja som celý čas modeloval v Sketchupe, síce to trvalo dva dni, ale zato som zavaril najprv svoj z kontajnera vytiahnutý starý a potom aj johnnyho nový notebook a nespravil to, lebo (asi) príliš zložitý model na (neoptimalizovaný) Sketchup. Tak som aspoň vymodeloval a vytlačil dekle na starú veľkú a novú malú fľašku herkulesu. Na fotke sj deklík na veľkom novom balení lepidla, čo som robil dávnejšie.

Ja som celý čas modeloval v Sketchupe, síce to trvalo dva dni, ale zato som zavaril najprv svoj z kontajnera vytiahnutý starý a potom aj johnnyho nový notebook a nespravil to, lebo (asi) príliš zložitý model na (neoptimalizovaný) Sketchup. Tak som aspoň vymodeloval a vytlačil dekle na starú veľkú a novú malú fľašku herkulesu. Na fotke sj deklík na veľkom novom balení lepidla, čo som robil dávnejšie.