a kruhové sitko proti prskaniu oleja z panvice
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pristavný žeriav - GANZ /braintech/ 1:25
Moderators: iconmaster, braintech
Re: Pristavný žeriav GANZ /Braintech/ 1:25
tak som nafotil jeden starý typ roštu, tieto boli položené na nosníkoch

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Caute,
dlho som sem nic nedal, okrem ineho aj fotky z Plastikovej Zimy 2014. Budu coskoro.
Vramci priprav na sviatocne lepenie som si este trochu pokreslil - 3 vecery, inak nic moc, kedze suciastky su identicke
takze original
a 3D v mojom podani z vykresov ofotenych mobilom
vysoke to bude cca 15cm v tom stave ako je to nakreslene.
Miro
dlho som sem nic nedal, okrem ineho aj fotky z Plastikovej Zimy 2014. Budu coskoro.
Vramci priprav na sviatocne lepenie som si este trochu pokreslil - 3 vecery, inak nic moc, kedze suciastky su identicke
takze original
a 3D v mojom podani z vykresov ofotenych mobilom
vysoke to bude cca 15cm v tom stave ako je to nakreslene.
Miro
fuj, hento som opravoval v robote 
Caute,
, resp prinesiem na nejake BA stretko.
Cez sviatky som dokoncil 3D verziu a aj rovno komplet 2D, nahlad na rozpracovanu kopku dielov, vpravo hore skorohotova jedna celust
Diely su na cca 3,5 A4, je tam vela dierovania a podlepovania, ale inak fajn.
Coskoro dalsi progres
A nech vam to v Novom roku lepi a lepi a lepi. Hlavne vela motivacie a minimum modelarskych kriz prajem.
Miro
tak pomaly ti to tu pripomeniem v papierifuj, hento som opravoval v robote
Cez sviatky som dokoncil 3D verziu a aj rovno komplet 2D, nahlad na rozpracovanu kopku dielov, vpravo hore skorohotova jedna celust
Diely su na cca 3,5 A4, je tam vela dierovania a podlepovania, ale inak fajn.
Coskoro dalsi progres
A nech vam to v Novom roku lepi a lepi a lepi. Hlavne vela motivacie a minimum modelarskych kriz prajem.
Miro
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Caute,
dakujem Peto, snazim sa nech to vyzera ako ma a stale mam na pamati tvoje slova terminy vs kvalita
Trochu som tomu pridal, vid nahodene ramena a vrchna cast, vsetko pospajane dokopy, raz v otvorenej a potom v zatvorenej polohe
Pokracujem kladkovym systemom, potom farba a potom dalsie veci.
Miro
dakujem Peto, snazim sa nech to vyzera ako ma a stale mam na pamati tvoje slova terminy vs kvalita
Trochu som tomu pridal, vid nahodene ramena a vrchna cast, vsetko pospajane dokopy, raz v otvorenej a potom v zatvorenej polohe
Pokracujem kladkovym systemom, potom farba a potom dalsie veci.
Miro
- martin1807 | 31
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Ten drapak sa mi tiez paci
pekna praca len tak dalej
sledujem a drzim palce