Beckov postupuje pomaly, teraz nad ním potrebujem dumať a dobre mi padlo iba tak sa venovať niečomu inému.
Takže vagón, áno mal by sa zmestniť na podložku za BR86tku.
Origiňál Angraf, plus som zakúpil lasery lebo som lenivec.
Prvá vec, diely a strany vystrihovačky skontrolované, nechýba ani jedna strana ( pár dielov som na prvý kuk nenašiel ake to sú drobnosti)
Progres zatiaľ takto, v podstate iba vyrezané a podlepené základné najväčšie diely. Aby mali čas pekne vo veľkej knihe pod záťažou dokonale a teda hlavne rovno preschnúť. Vagón budem malovať, nehodilo by sa to za lokomotívu keby som ho spravil ako čistostavbu. Bude čiastočne otvorený, takže aj nejaký interiér bude.
Ešte premýšlam nad výmenou nárazníkov ( trochu mi tu v spojení s BR86 kolidujú historické epochy), vagón je ale iba asi o 20 rokov starší čo na železnici nie je veľa, no vtedy používali také z dnešného pohľadu subtilné strunové nárazníky, ktoré asi vymením za poriadne ( pravdepodobne použijem Luboschove z Plošinového vagóna SSy.
Uvidím keď to bude na kolesách a primerám to k sebe ako to pasuje.
Čo som zatiaľ meral tak výška stredu nárazníkov nad koľajnicou je 42mm na BR86tke, a presne približne zhruba toľko isto aj na vagóne. Realita ukáže.