Čaute,
je na čase predstaviť môj ďalší model, tentokrát som sa rozhodol opäť pre postavičku z Marvelu a to Red Hulka. Najnovší film Captain Amerika som síce nevidel, ale postava Red Hulka ma zaujala. Aj keď sa priznám na pláne boli úplne iné modely. Autor modelu uvádza výšku 60cm, ale ja som opäť išiel do nižšej varianty a to 40cm.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Red Hulk / Zeta Papercraft / 1:?
- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: Red Hulk / Zeta Papercraft / 1:?
Mne sa proste tie postavičky od Teba Ďuri páčia, nemôžem si pomôcť! Ale že ich budeš brať aj na výlety, tak to som si nemyslel
Gratulácia ku dokončeniu, vydarený kúsok do série avengerov! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Súhlas s Developerom a špeciálna pochvala za vydarené závrečné fotky! 
dakujem velmi pekne, to vies raz za cas je to celkom dobre vyvencitMne sa proste tie postavičky od Teba Ďuri páčia, nemôžem si pomôcť! Ale že ich budeš brať aj na výlety, tak to som si nemyslel![]()
![]()
Dakujem, musel som to rychlo pofotit, lebo celkom slusny vietor sa zdvihol, tak som rad, ze aspon par zaberov vysloSúhlas s Developerom a špeciálna pochvala za vydarené závrečné fotky!