[center]Návestná lávka[/center]
Zdravím Vás, tentokrát netradične v železnici..Mal som dilemu, kam umiestniť túto stavbu, nakoniec som ju dal sem..Keď tak presuňte.. Po dokončení Zil-a a pamätníka som sa rozhodol splniť si sen a spraviť si niečo zo železnice..Skôr, než sa pustím do samotnej lokomotívy, som si chcel zlepiť doplnky pre neskoršiu diorámu s podložkou..Ide o signálny most..Model sa dá voľne stiahnuť, na stránke je aj veľa iných super doplnkov pre železnicu..V modely sú viaceré varianty, most sa dá postaviť v 4roch dĺžkach dá sa naň umiestniť to, čo je na fotkách..Ja som sa rozhodol pre nasledovnú variantu:
link pre stiahnutie:
http://pkprepo.net/pomost-sygnalowy-ciezki/
foto originálu:
Report
Zatiaľ mám zlepené diely č. 1 / 2 / 3 / 4 / 5 rozpracované schody z dielov č. 8V podstate je to veľa veľa "L" a "U" profilov pospájaných dokopy..Zatiaľ všetko sedí, občas nejaké zlé číslovanie dielov ale nič hrozné..Je to trocha ťažšie na dodržanie geometrie a na samotné krútenie dlhých dielov..Ale zatiaľ sa mi darí oboje držať..
Samostatná kapitola je nitovanie..Tých je tu teda požehnane..Vysekávam všetky ručne za pomoci žltej a ružovej ihly..Je mi to divné, ale aj táto činnosť ma zatiaľ baví..
M.