kedze tu ma svoju vizitku uz skoro kazdy, poviem aj ja par slov o sebe. Modely som zacal lepit v nejakych 8-10
rokoch (vtedy este za pomoci otca a brata
) Boli to prevazne plastove modely velkych dopravnych lietadiel. (myslim, ze ich robil SMER, fragmenty z nich este opatrujem niekde na povale a hlavne krabice, tie su
nadherne). Vzhladom na to, ze ABC bol v tych casoch vysoko podpultovy tovar, papierovych modelov som moc
nepostavil, az do prichodu ZENITU a neskor E+Z (ten mam skoro kompletny, az na par poslednych cisiel) Modely
som lepil do nejakych 20 rokov, kedy sa zacali prudko menit moje zaujmy, bol to cas nastupu pocitacov. Tejto
oblasti som sa intenzivne venoval nejakych 15 rokov (upgrade, tuning, hranie hier...) Pred nejakymi tromi rokmi
som nahodne natrafil na stranku ABC, kde som si pozrel ake nove modely vysli odkedy som tuto oblast prestal
sledovat, hladal som dalej a nasiel som poliakov, rozne fora, free modely...a bol som v tom spat
. Asi prve modely po mojom navrate, ktore som zacal lepit boli nejake figurky zo stranok Canonu (skoncili vacsinou ako
darceky) a model samopalu AK-47, ktory sice stale nie je dokonceny, ale raz sa to snad podari...
Momentalne sa zameriavam hlavne na figurky a modely motocyklov (idealne, ked su obe tieto kategorie spojene
) Kvalita sice mozno nedosahuje uroven vacsiny modelarov, ktori tu publikuju svoje prace, ale hlavne, ze ma to bavi. Okrem
lepenia vyplna moj volny cas momentalne este internet, video (z mojho pohladu TOP serialy Stargate, Startrek -
Voyager, Cerveny trpaslik...) a hlavne moj pes (specialne som vysadeny na plemeno Bradac vo vsetkych
velkostiach, u mna momentalne cierno-strieborne male prevedenie
) Toho co by som chcel zlepit je straaasne vela, ale vzhladom na to , ze som nedavno zmenil moje profesne zameranie (strojarstvo som vymenil za oblast obchodu)
volneho casu momentalne moc nie je. Ale ako sa hovori ked neprsi, nech aspon kvapka...

)