Začal som s lepením súboru skalka od arch. Milana Weinera. Zatiaľ mám hotový terén, začaté budovy a stromy. Následne budem lepiť dooravné prostriedky a doolnky. Už sa teším na výsledok.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Skalka, 1:300, WDS.Minibox
Moderator: developer10
Re: Skalka, 1:300, WDS.Minibox
Legendárna minibox krajinka. Mám ju taktiež doma v 2D stave a tiež sa na ňu teším. Budeš potom lepiť aj Podskalie? Držím prsty, veľmi krásny model a pekne čisto zlepený 
Všetko je raz po prvý raz.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Veľmi sľubný začiatok, vyzerá to skvele, len tak ďalej! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Dakujem za pochvalu. Určite by som chcel pripojiť aj podskali, ale teraz mam doma ešte Petrovice a rodinné domy Slatina, to by som možno skúsil zakomponovať do Skalky. Ale Podkalí by som chcel tiež určite pripojiť.
Krása a je vidieť že to rastie. Už aby som mal viac času a začal lepiť Skalku aj ja 
Ten čierny okraj podstavy tomu dodal na výzore, dobrý nápad. Ja plánujem zhotoviť podstavu z preglejky a s magnetmi na prichytenie často Podskalí. Ináč vidím že plánuješ rozširovať Skalku o vlastné budovy a krajinku?