A ideme dalej
Ale vobec nie som spokojny

malo casu, clovek je nervozny a kazi a kazi a kazi...
Ako sa mi podarilo dospinit vnutro kabiny je "uuuzasneee". Spolieham na to, ze vo finale z toho
bude vidiet len velmi malo a zrak sa bude sustredit na uuuplne ine detaily, ktore to zakryju. inak
sa bude prerabat.
Aspon lakovanie teraz (vdaka vasim radam a troske viac skusenosti, ze ano...

) vyslo lepsie a rychlejsie.
A teda fotky kabiny - prave sa osadza na zbytok lokomotivy a napevno sa spaja podvozok a "nadstavby",
drzte palce (ak to pojde pridam, este vecer zopar rychlych foto..):
Na zaver, ako byva zvykom, si dame vycet chyb:
(Co sa kabiny tyka, to zatial nie je az take katastrofalne)
Rys. 18 Kotol - v navodnej kresbe chyba naznacenie pasika v prostriedku, ktory je ale na diely naznaceny. Navyse je nutne
si ho vyrobit zo zapasu, kedze diel nie je sucastou...
- chyba nam vzor na drotik, ktory sa tu nachadza - odhadom hrubka cca 0.7-0.8 mm, tiez treba dorabat a
dopasovavat priamo na modely
Rys. 19 Kabina - ziadny zasadny nedostatok v kresbe, az na ramy okien. Tie existuju biele, ktore idu zvonku. Na vnutornej
strane su len naznacene tmavosedou (vyzera to ako plocha na prilepenie..) a neposobi to dobre. Ja som
podla vzoru (obkukane zo stavby Od2 na kartonbau) vyrobil opet zo zapasu cierne ramy. vyzera to lepsie

(za predpokladu, ze to vnutri nezvrtate ako ja..)
Rys. 20 "Blatniky" - sposobom akym su nakreslene blatniky na prilepenie ku kabine, je neralne, kedze mame blatniky uzsie cca
o 1 mm. Oprava na uvazeni...rozsirit povodny diel, pripadne to tam skusit nejak natiahnut..
Rys. 21 Uzaver.. - necakane, ale tu to mame v poriadku
Este, ako to idem osadzat, si spominame ze mame par dielov 65 a 66 (vsetky pismenka) navyse..drzia kotol
v prednej casti a staci nam len polovicka dielov

mohli radsej vytlacit diely chybajuce ako navyse...ale
ked sa tak v Modeliku rozhodli
Pre tentokrat vsetko

trocha vela textu...ale raz mozno pre niekoho..
CIAO