Na zaciatok prinesiem nejake postrehy o tom ako sa snazim model nakreslit v 3D
Pouzivam program ktory je vam urcite vsetkym znamy a tym je Rhinoceros 4 z tymto programom som sa stretol asi tak pred 5 rokmi a zostal som mu verny az po dnes da sa vnom modelovat na niekolko sposobov.
Prepracovanost modelu bude zalezat od toho koko podkladou k modelu zozeniem teda ak sa mi nepodari nejaky zazracny ulovok ohladom motora alebo rozvodovej casti nebudem spracovavat nieco co neviem ako vyzera a vymyslat si nejake tvary
Zatial mam spracovane v 3D tieto veci Kolesa , Karoseria , jedno rameno podvozku prikladm par obrazkov
Kedze planujem ze model by mal mat odpruzeny podvozok a v skutocnosti mal byt pouzitelny ako hracka alebo ak chcete ako plastovy ci kovovy model tak sa na podvozku udeju nejake tie pevnostne zmeny je samozrejme ak bude dostatok podkladov ze modelu sa budu otvarat dvere a kapoty bude funkcny navijak a podobne veci model bude pravdepodobne bez streleckej veze ktoru mate moznost vidiet na obrazkoch pretoze mne osobne sa moc nepaci
V prvom rade sa budem snazit dokoncit podvozkovu cast ako kompet a potom sa pustim do samotneho rozkladu a lepenia jednotlivych dielov
Asi tolko na zaciatok a dufam ze tato stavba sa vam bude pacit a budete mat pre mna pochopenie