TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
MPR /R. Vyskovsky/ 1:160
Re: MPR / Richard Vyskovsky / 1:160
l
Last edited by stop_r on 05 Dec 2020 12:52, edited 1 time in total.
l
Last edited by stop_r on 05 Dec 2020 12:58, edited 1 time in total.
l
Last edited by stop_r on 05 Dec 2020 12:52, edited 1 time in total.
l
Last edited by stop_r on 05 Dec 2020 12:53, edited 1 time in total.
čau Stop_r.
Vidím, že rozbiehaš celkom slušný projekt.
Čo sa týka tej akvarelky na murive. Ja som síce nikdy nepracoval s týmito farbami, ale keď zadrem s vodovkami niekde mimo, tak počkám až to zaschne a potom čistým štetcom nanesiem trochu vody na tú plochu a mierne to pretieram. Tým sa mi farba dostane do vody a tú potom utriem a je to o moc lepšie ako keď tam necháš zaschnutú barvu.
Pri architektúre retušuj aj to čo nemusíš....zásada č. 1. Mne sa často stáva keď priliepam diel k inému, a je tam naznačené miesto prerušovanou čiarou, že to nesadne, a tie prerušované čiary mi tam svietia( tak ako to máš na tej kašne pred radnicou). Ak to retušneš ešte pred lepením príslušnou barvou, tak nikdo nezbadá,že ti tam niečo nesadlo.
A s tými "plastickými" reliefmi - bomba vec
Inak návrh pre teba-skús robiť aj "plastické" komíny-vyrež otvor na komíne. A dovnútra dáš hranol na jednej strane otvorený a z vnútornej časti zaretušovaný na čierno. Skús sa mrnúť niekde kde som ja robil architektúru, možno to tam bude.
Držím palce...
Vidím, že rozbiehaš celkom slušný projekt.
Čo sa týka tej akvarelky na murive. Ja som síce nikdy nepracoval s týmito farbami, ale keď zadrem s vodovkami niekde mimo, tak počkám až to zaschne a potom čistým štetcom nanesiem trochu vody na tú plochu a mierne to pretieram. Tým sa mi farba dostane do vody a tú potom utriem a je to o moc lepšie ako keď tam necháš zaschnutú barvu.
Pri architektúre retušuj aj to čo nemusíš....zásada č. 1. Mne sa často stáva keď priliepam diel k inému, a je tam naznačené miesto prerušovanou čiarou, že to nesadne, a tie prerušované čiary mi tam svietia( tak ako to máš na tej kašne pred radnicou). Ak to retušneš ešte pred lepením príslušnou barvou, tak nikdo nezbadá,že ti tam niečo nesadlo.
A s tými "plastickými" reliefmi - bomba vec
Inak návrh pre teba-skús robiť aj "plastické" komíny-vyrež otvor na komíne. A dovnútra dáš hranol na jednej strane otvorený a z vnútornej časti zaretušovaný na čierno. Skús sa mrnúť niekde kde som ja robil architektúru, možno to tam bude.
Držím palce...
držím palce.. nech sa darí
.. poriadne si si na seba nabral.. 
.. poriadne si si na seba nabral.. 
Papierový člen plastikového klubu
l
Last edited by stop_r on 05 Dec 2020 12:53, edited 1 time in total.
Re: MPR /R. Vyskovsky/ 1:140
Cítim tu paralelku
Drž sa zatiaľ, ako by povedal Borat, móc fajné 
Drž sa zatiaľ, ako by povedal Borat, móc fajné 
Games+ paper- MEGAAA!
Premýšľam nad Mass Effect Life-size Paper Costume...
Premýšľam nad Mass Effect Life-size Paper Costume...