Toto je prvy model ktory tu publikujem, tak by som poprosil kritiku s mierou

Rozhodol som sa ho stavat, lebo je to jedno z najkrajsich lietadiel pre mna. Zlucil som to tak, ze ho robim k istej praci do skoly, teda to musim dokoncit do 2 maja a nesmiem sa vzdat.
Po faze pociatocneho nadsenia sa zacali objavovat nejake chybky ale nejak som ich prehliadal a posuval som sa stale vpred
. Prva hodne zavazna chyba nastala, ked obsivka krytu motoru (ten kuzel) presahoval, tak som ho skratilpotom prislo na nasuvanie vyfukoveho portubia do krytu motoru a nasledne do trupu, trup bol asi o 3 mm vacsi, odstrihol som ho. Nasledne ale neepasovali kridla (o pasovani podvozkovych sacht pomlcim
) do trupu to pasovalo aspon trochu, ale prekryt - diel 81, hroza, to som este nepochopil jak to tam vobec dam. Plus je tam este zle oznacenie zalepenia, je tam napisane ze tam treba nalepit diel 1 ale tam treba dat 81 lebo inak by boli opacne kridla.Nakolko v navode je len 1 poriadna navodova kresba, ostatne 3 su dost onicom - hanba ti ujo betexa, som prisiel podla patiny, ze to mam spravne napasovane, ale tam nesedia tie boky. Tak ja uz neviem.
Momentalne je to v tomto stadiu, prekryt kabinky chcem mat priehladny, ale vzdy ked tu foliu nahrejem tak sa moc skruti, a vo finale je to take vlnkovate - jak to robite vy? Som to skusal aj za tebla natiahnut a nic, sa to len rozderavilo a uz mi tga folia dochadza.
na retus si netrufam este, rozbalim to az nabuduce.
Tak, na dnes staci.
Dik vopred za nejake tie rady.
, no ved niekto musi byt prvy 

)