Lokomotiva bude tahat lubosov trhaci hak. fotky a nakresy su internetu.poprosil by som nejakeho odbornika ci by nevedel poradit akou farbou nemci za vojny natierali vnutro kabiny rusnovodica.dakujem.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
WR 360 C12 /Roman/ 1:24
WR 360 C12 /Roman/ 1:24
Po oddychovej montazi panzerjager triebwagenu sa znovu pustam do rozbabranej lokomotivy.takato lokomotiva za vojny tlacila delo leopold do palebnej pozicie.model je uz skoro hotovy este tak tyzden ,mozno dva a bude pripraveny na natieranie.

Lokomotiva bude tahat lubosov trhaci hak. fotky a nakresy su internetu.poprosil by som nejakeho odbornika ci by nevedel poradit akou farbou nemci za vojny natierali vnutro kabiny rusnovodica.dakujem.

Last edited by Roman on 18 Aug 2011 16:47, edited 1 time in total.
Re: WR 360 C 12 1:24
ahoj tu ta chcem mat viewtopic.php?f=43&t=2823 nehambi sa prihlás sa 

vsetky modely co robim su 1:24. dobre sa mi v tej mierke robi.niekedy pred 18 rokmi som v obchode kupil kovovy model vw chrobak. k nemu som postupne prirabal dalsie modely v rovnakej mierke. 

Ano na tu hvezdaren by si skutocne mohol prist. Ivo napis mu ss 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Roman wrote:vsetky modely co robim su 1:24. dobre sa mi v tej mierke robi...
Myslim, ze by sa ti dobre robilo aj v 1:25
Mohol by si spravit dake detailnejsie foto na narazniky a tazne(?) zariadenie? Celkom ma zaujima napojenie hydrauliky. Z coho su tie hnede valceky vedla haku? A z coho je rebrovany plech? Dar priatela "Lejzra"?
Re: WR 360 C12 /Roman/ 1:24
hnede valceky vedla haku to je kusok izolacie z drotu,drot kupujem v obchode z elektroinstalacnym materialom.ked som robil zabradlie na morser karl tak som supal drot,to hnede je izolacia co mi ostala. rebrovany protismykovy plech je tenka zaclona.objavil som raz v obchode taku velmi tenku co vyzerala ako vzorka na plechu.nalepim to par bodmi na papier,ked to sedi ako ma, zalejem to sekundovym lepidlom, hydraulikou myslis dve tlakove hadice na brzdy? neboj fotky budu. 

Burton wrote:Myslim, ze by sa ti dobre robilo aj v 1:25![]()
šak mu to premeraj posuvnou šublérou, čo to bude za mierku
.
..
...
oné, čo je C12 prosím?

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Re: WR 360 C12 /Roman/ 1:24
niejake info k lokomotive. W znamena wehrmachts, R regelspurlok / ze ma normalny rozchod/,360 neviem, C12 zataz jednej napravy. celkova vaha lokomotivy je 36 ton,na jednu napravu pripada vaha 12 ton.vyrobenych bolo v 1938 len 10 kusov pre wehrmacht. po nej zacali robit WR 360 C 14. ta bola o trosku dlhsia a tazsia.tych vyrobili vyse 200 kusov. najtazsia z nich bola WR 550 C 14.jednu 550 opancierovali a vznikla 170 ton tazka lokomotiva z dvomi delovymi vezami.dnes je v muzeu v warsave.na tu obludu sa uz chystam.bude dlha najmenej meter.
kukol som sa na tu polsku modelik stranu,take krive ziabre ako ma ta masina na boku som davno nevidel.