Zdravím. Dostala sa mi do rúk beta andyho prvotiny, s ktorou by som sa chcel s Vami podeliť. Prosím o zhovievavosť, je to prvá beta po roku a štvrť a prvý model po trištvrte roku
Počiatky karosérie
Kokpit - zatiaľ bez volantu a pásov, majú čas do skompletovania karosérie
Last edited by viktor on 01 Aug 2012 14:56, edited 2 times in total.
S tou chuťou... Dnes som ju veľmi nemal, ale rozložený nos na stole mi nedal a nakoniec som ho dobojoval - mal som z neho najväčší strach z celého modelu, ale nakoniec to celkom ušlo. Dúfam, že tie drobné chybičky čo tam sú nakoniec schovám pod lak.
A prečo strach? To prehnutie si zasluhuje rešpekt, na druhej strane autu dáva neskutočnú eleganciu. Užívajte si ju kým ju zakryjú závesy a deflektory.
YO,YO, je to parádička. Čo Ťa nezabije to Ťa posilní. Netreba sa báť. Hoci si dávno nerobil tak to nezabudneš to je ako bicyklovanie. Čo mám povedať Ja po 25 rokoch...? Ale bojujem. Čumák vyzerá skôstne. Už sa teším na pokračovanie a dokončenie. Ale dávaj to postupne nech sa nabažíme.
Ahoj, absolútny súhlas René. Toto boli najkrajšie Mclareny a aj sa im najviac darilo v tejto kamufláži. Brali tituly ako sezónny zber ovocia. Okrem 87 od 84 do 91 vkuse. To už je ale historia teraz sa teším na model. Hepyno to zvláda ako za "mladých čias!" už sa na to veľmi teším. Still watching...