Fotky zatial len mobilom aby ste mi verili že nekecám ale budúci týždeň by mi mal prísť nový fotostroj takže potom už budú lepšie fotky
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Avia A 31 /Attimon/ 1:32
Moderator: iconmaster
Avia A 31 /Attimon/ 1:32
Tak som to po Nitre nevydržal a musel som strihnúť do niečoho nového.Volba padla na túto horúcu novinku z dielne Attimona.Zatial sa to lepí dobre. Za nejaké dve hodinky som zbúchal rám.Podlepoval som balzou a obojstrannou páskou. Nejaké velké úpravy neplánujem bude to klasická čistostavba.
Fotky zatial len mobilom aby ste mi verili že nekecám ale budúci týždeň by mi mal prísť nový fotostroj takže potom už budú lepšie fotky
Last edited by Panther on 24 Nov 2012 18:55, edited 1 time in total.
Re: Avia A 31 /Attimon/ 1:32
tak to ti držím palce 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Tak ako vidim, dalsi, co neodolal Attimonovmu caru - ja sa po Nitre pasujem s T87 - volako mi to ide omaly, lebo sa mi nechce do tych oblin... - asi mam respekt...
Ale toto ma tiez zaujima
Ale toto ma tiez zaujima
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
No veru na tie obliny som aj ja zvedavý
. Ale zatial je to pohodička
ejha ejha Avia nenechala na seba dlho čakať
držim palcE 
ram pekný rovný to je zaklad
ram pekný rovný to je zaklad
je v šmikajde aj plachta prosím ťa?
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Plachta nie je sucastou vystrihovacky...
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
dík, ani strih na ňu?
Prelistoval som šmikajdu ale ani šablónu na zhotovenie plachty som tam nenašiel čo je trošku škoda ale inak to vyzerá celkom dobre 
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov