práve som dokončil túto tatričku. Je to môj prvý model prezentovaný na tomto fóre. Prvý krát som na ňom vyskúšal dezénky a patinu tak dúfam , že sa to podarilo. Patina je v skutočnosti o niečo výraznejšia ako na fotkách. Taktiež som trochu vybavil kabínu vodiča pridaním reflexných viest a tašky s niečím
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra T815 S3 26 208 6x6.2 /RipperWorks/ 1:32
Moderator: iconmaster
Tatra T815 S3 26 208 6x6.2 /RipperWorks/ 1:32
Zdravím Vás,
práve som dokončil túto tatričku. Je to môj prvý model prezentovaný na tomto fóre. Prvý krát som na ňom vyskúšal dezénky a patinu tak dúfam , že sa to podarilo. Patina je v skutočnosti o niečo výraznejšia ako na fotkách. Taktiež som trochu vybavil kabínu vodiča pridaním reflexných viest a tašky s niečím
. Korba sa sklápa do všetkých strán aj keď trochu s problémami.

"Musíme to urobiť presne, preto to urobíme podľa oka"
Re: Tatra T815 S3 26 208 6x6.2 /RipperWorks/ 1:32/
Pekny model. Najviac sa mi paci patina. Skoda ze su fotky trocha tmave. pouzi viac svetla nabuduce. A mozes dat aj dokumentaciu zo stavby.
Skalpel je super vec. 
Moja galeria: http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f ... 192#p30192" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja galeria: http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f ... 192#p30192" onclick="window.open(this.href);return false;
gratulujem k dokončeniu a je to celkom decentne zaprplané a pár (2) postrehov
- možno trošku svetlejšie fotky
(mne odchádza monitor, ale vraj aj Jozik to tak vidí), to sa dá aj v irfanview pri úprave Shift+G a nastavíš čo chceš
- a keď nemáš fotky zo stavby, tak s takým modelom môžeš rovno do galérie
- možno trošku svetlejšie fotky
(mne odchádza monitor, ale vraj aj Jozik to tak vidí), to sa dá aj v irfanview pri úprave Shift+G a nastavíš čo chceš
- a keď nemáš fotky zo stavby, tak s takým modelom môžeš rovno do galérie
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Krása 
Momentálně na stole: Karosa C734.40 - Vlastní stavba - Měřítko 1:25
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
gratulujem pekne zlepenee.
mne sa najviac pacia tie osuchane bocnice.
)
Velmi pekné aj tá patina je ako živá. Akurát vzduchojemy trochu kazia dojem
Ďakujem za všetky ohlasy a pripomienky. U tých fotiek máte pravdu mohli byť trochu svetlejšie. Ale čo človek narobí keď slnko je stále schované a EÚ zakázala 100W žiarovky
. A ako píše Panther, tie vzduchojemy mohli byť lepšie. Tam budem musieť ešte zapracovať.
"Musíme to urobiť presne, preto to urobíme podľa oka"
irfanview, resize a Shift + GU tých fotiek máte pravdu mohli byť trochu svetlejšie. Ale čo človek narobí keď slnko je stále schované a EÚ zakázala 100W žiarovky
okrem toho mi nevrav, že s takým foťákom (Fuji - FinePix S1600) to nejde lepšie aj za skorotmy
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]