ahoj petulik232, nechcem, aby si si myslel, že sme tu nejaký oný, čo sa bezdôvodne navážame do nováčikov, ale ak je to
stavané z nelegálneho skenu, tak to je porušenie hneď prvého bodu v tomto topicu
Predmet: Prispievanie a aby som ti to vysvetlil, tak ak si si vystrihovačku nekúpil, ale stiahol z internetu (ktorú autor neuvoľnil na bezplatné stiahnutie), si v podstate zlodej (ale to si preskákala väčšina z nás z nevedomosti, lebo ja napr. koľkokrát ani netuším, či dotyčný model je legálne free, alebo to niekto zavesil načierno), podobne ako keď sa nelegálne sťahujú filmy, knihy a hudba, to som si nevymyslel, to sú zákony tejto republiky a keď sa nebudú doržiavať, môžeš byť popotahuvaný za orgán, jedine, že si si ten sken našiel na nete, ale šmikajdu máš kúpenú z obchodu, na aukre, v antikvariáte, alebo ti ju niekto daroval, no v každom prípade ten link prosím zmaž, nelegálne jednal ten, čo to na net zavesil
čiže to zhrňme, nič strašného sa nestalo, akurát link zmazať v každom prípade (ten je nelegálny tak či tak, pretože je to sken Betexáckej Octavie) a ak sa ti ten model páči, nemáš ho a chceš ho stavať tak či tak, môžeš si ho kúpiť u nejakého predajcu (pár je ich aj tu na fóre, napr. jozkin, mimapnd, možno sú tu aj viacerí, neviem),
prípadne si dať inzerát do inzercie, či sa ho niekto nechce zbaviť ... je myslím na dosť divnom mäkkom papiery
Čo najskôr by som sa chcel pustiť do Škody Octavie ktorú navrhoval môj kamoš
toto ma zaujíma, mohol by si to rozviesť prosím?