TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Avia A 31 /Attimon/ 1:32
Moderator: iconmaster
Avia A 31 /Attimon/ 1:32
Rozhodol som sa zlepiť si túto klasiku našich ciest.Problematiku rozmerov,nejdem dalej rozmazávať,nakoniec ten model je podľa mna veľmi pekný 
Last edited by Zollo on 04 Apr 2014 12:08, edited 4 times in total.
Re: Avia A 31 Attimon 1:32???
tiež som prirovnal kabínu Avie ku kabíne Tatry a podľa fotografií bolo jasné, že to nesedí.len ma mrzí, že som si to nezväčšil, keď som to už všetko prerobil, lebo rozmýšľam nad dezénom, ale na takto malých kolieskach je to nezrealizovateľné.Tatra v 1:32 je fakt obor oproti tejto Avii v 1:32.držím palce!
je mozny aby se autor sekl o skoro 20% a navic aby si toho zatim nikdo nevsiml?
sice je to par korun, ale v tom pripade by mel autor vracet za model prachy bo klame a nedodává to co nabízí
chybejici psany navod je uz jen takovou dalsi veci do poctu
sice je to par korun, ale v tom pripade by mel autor vracet za model prachy bo klame a nedodává to co nabízí
chybejici psany navod je uz jen takovou dalsi veci do poctu
ja len vychádzam z fotiek a skutočných rozmerov a takto mi to vychádza,ale budem rád,ak mi to niekto vyvráti. Ale,nech sa na to pozerám akokoľvek,tak takýto pomer veľkostí je kravina...
Last edited by Zollo on 28 Mar 2014 23:06, edited 1 time in total.
to nieje bug, to je featurachybejici psany navod je uz jen takovou dalsi veci do poctu
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
nie je to az taky zlozity model aby si potreboval pisany navod... ked si vezmes, tak niektore polske modely tiez nemaju pisany navod a maju milion detailov...a stavaju sa. ako mi jeden ruzovy napisal, pisany navod nas rozmaznava...chybejici psany navod je uz jen takovou dalsi veci do poctu
ja nerikam ze absence navodu je neco kritickeho, ale minimalne prekvapive to pro me je... to je vse 
prekvapive? ved ani Praga RND nema pisany navod a to je 8cka v Attimonovam poradi...ani Skoda 1000 modra (002)... a to som pozrel len tie Attimony co mam so sebou...ja nerikam ze absence navodu je neco kritickeho, ale minimalne prekvapive to pro me je... to je vse
avia je muj prvni model od nej, jinak mam vyhradne rw nebo pmht
takze proto, nehledej za tim zadnou vedu
takze proto, nehledej za tim zadnou vedu