Tak tato krasavica ma presvedcila ,/ta kocka a aj skodovka/, aby som sa konecne pustil do tohto modelu.He.Prava je ale taka ,ze ked som sem chodil este na tajnaša tak Matus prezentoval svoju skodovku a to ma nakoplo a prinutilo popri projektoch a modeloch, ktore robim,vratit sa po X rokoch k papierovim modelom. Vo vlakne spominal ze ma este vytlacok na nahradne diely,tak som mu napisal ,ci preda a on predal.No vianoce, dezeny sa stratili, ale nakoniec som obiednal aj s prednou mrezou u atlona,dakujem.Model a historiu moc nebudem roztoto...fotos
Predloha
Model
Zrobil som aj kopie,model budem robit z koopie ,tak ako viem a dufam, ze z toho daco vylezie.Kabinu mam v dvoch variantach, neviem pre ktoru sa rozhodnem ,asi tu viac farebnu porovnajte si kvaliru koopii v lavo original.Pridam este fotos na porovnanie a fotos dezenov a mriezky.
Pracujem uz pomalicky ,ale este nemam ziaden prezentacie schopny celok,nakolko je model velmi prepracovany, lepim zatial len male komponenty a aj tak ho len prenasam a sem tam daco posoplim.Tak aspon takto to tu zahajim a dufam ,ze prostrednictvom mojej fotodokumentacie si uzijete stavbu so mnou ...
prajem Pekny den Lu.