TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Škoda 706 RTO LUX /igy.galos/ 1:13
Moderator: iconmaster
Re: škoda 706 RTO LUX mierka 1:13 ??
Pôsobivé dielo, najmä keď si uvedomím, aké je to veľké v porovnaní s plávajúcou podlahou.
Len nerozumiem, prečo si v skicári vymazal nápisy a ŠPZ-ky.
halo
vyzera to zaujmavo
take tu tiez este nebolo
pripomina mi to hlineny model z automobilky pred vyrobou 
vyzera to zaujmavo
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
No,dával som to na fb,postup stavby,a nechcel som,aby človek,ktorý to mal dostať ako darček,dostal echo,že sa niečo chystá pre neho...špz a nápisy boli logo jeho firmy... Ale nakoniec som aj tak zistil,že môj (dnes už bývalý) kamarát,ktorý si to súrne objednal ako dar pre chlapa,z ktorého ťahal sponzorské dary,je sviňa,akých dnes behá po svete nekonečné množstvo...nezaplatil mi ani len za materiál,a odmietol mi vrátiť model...tak som zavolal obdarovanému,a vysvetlil mu,čo sa stalo a že to má darček odo mňa...Pôsobivé dielo, najmä keď si uvedomím, aké je to veľké v porovnaní s plávajúcou podlahou.![]()
parádny model, páči sa mi aj kubánska verzia s vlečkou z vyradeného autobusu, alebo prvá poľská kĺbová verzia, kde sa pripojila zadná časť kasne z klasickej RTO, to bola iná opacha, dlhá 17.5m, v tvojej mierke 1.34m

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
super model.jeden takyto autobus obcas jazdi v nitre,vyskytuje sa aj na zrazoch veteranskych vozidiel. tusim ma vnutri oranzovo alebo creveno potiahnute sedadla. s takymi osobami ako popisujes som sa tiez uz stretol.
[quote="toudi_sk"]parádny model, páči sa mi aj kubánska verzia s vlečkou z vyradeného autobusu, alebo prvá poľská kĺbová verzia, kde sa pripojila zadná časť kasne z klasickej RTO, to bola iná opacha, dlhá 17.5m, v tvojej mierke 1.3m
dík...to by mohol byť prkný model...ale s autobusmi som na čas skončil... 
super model.jeden takyto autobus obcas jazdi v nitre,vyskytuje sa aj na zrazoch veteranskych vozidiel. tusim ma vnutri oranzovo alebo creveno potiahnute sedadla. s takymi osobami ako popisujes som sa tiez uz stretol.
dík...no,mohol by byť lepší...mal som málo času a robota na rýchlo je na prd robota...