TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

BUDAMAR

Moderators: Fito, Oliver

Laco | --
Name: Ladislav

BUDAMAR

Postby Laco » 15 Jan 2021 18:38

Do Fifíka som na špeciálnu objednávku som musel vyrobiť vagón a lokomotívu vo farbách "Budamar Group". Vaón bol pôvodne v iných farbách, možno sa dostane ako voľný model na WEB. V ďalšom mám pripravenú aj dieselelektrickú lokomotívu T 458, je to taká neokukaná nostalgia. Keď nafotím, posuniem obrázky.

Laco - BaJ

Laco | --

Re: BUDAMAR

Postby Laco » 16 Jan 2021 20:55

T 458 som stihol postaviť i nafotiť, tak posúvam. Neviem však kedy sa objaví ako vystrihovačka vo FIFÍK-ovi. Predloha sa mi zdala skoro kultová, preto som neodolal.

Laco - BaJ

Laco | --

Postby Laco » 22 Jan 2021 19:44

Na železničiarskú tému som ešte máličko pakračoval a výsledkom sú drobnosti v podobe "Eas" vo farbách "Budamar", ale i "ŽSR". Tak je to tu...

Laco - BaJ

Eas ŽSR.pdf
(1.34 MiB) Downloaded 982 times

Laco | --

Postby Laco » 23 Jan 2021 20:58

Prihadzujem ešte čosi... Ani som netušil, že časom vznikla celkom slušná flotila koľajových vozidiel. Na priloženej fotečke nie je úplne všetko. Možno do budúcna porozmýšľam o vytvorení koľajiska, teda skôr stanice. Mohla by to byť celkom pekná diorámka.

Laco - BaJ

VAGON fif.pdf
(1.96 MiB) Downloaded 1303 times

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 23 Jan 2021 22:58

Krásna zbierka a na tú mierku slušne spracovaná, si frajer :wink:

pokryschin.1 | --
Name: jaro

Postby pokryschin.1 » 24 Jan 2021 09:04

Laco-krásne modely a ďakujem za možnosť stiahnutia,čo som aj využil,ďakujem.Maličký postreh-nebolo by možné vytvoriť podvozky podobne ako tvorí pán Šléška,to jest aby sa mohli postaviť na HO koľaje a boli by otočné?Pravdepodobne by to presiahlo súčasný rozsah skladačky aj keď zložitosť by to moc nezdvihlo pre cieľovú skupinu modelárov v časopise.Možno uložiť niekde na net ako rozširujúce diely.Ešte raz ďakujem,Jaro

Laco | --

Postby Laco » 24 Jan 2021 18:10

Nie je zač ! Dúfam, že niečo postavené tu nájdem. Áno vystrihovačky sú pre omladinu, i keď niektoré veci ich určite potrápia. Otočné kolesá preto nie sú, ale dobrý nápad pre prílohu, ako tunigový dodatok. Budem husto rozmýšľať. Možno ešte spravím na voľno "Vektron", ale trochu neskôr. Výnimočná doba si žiada výnimočné činy.

Laco - BaJ

Laco | --

Postby Laco » 26 Jan 2021 20:03

Aby malo čo ťahať tú minisúpravu tak prihadzujem loko. Tieto vystrihovačky okrem tejto lokality sa inam nedostanú, možno ak bude záujem tak free web fifíka a dosť. Dúfam, že aj taká drobnosť potešila.

Všetkých vás srdečne zdraví Laco - BaJ

CARGO Vectron Návod.pdf
(37.4 KiB) Downloaded 193 times
Vectron CARGO.pdf
(2.16 MiB) Downloaded 265 times

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 26 Jan 2021 20:28

Nie, že by som to išiel hneď zlepiť, ale je to super!
Vďaka.
:)
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

Jene | 59
Name: Jano

Postby Jene » 26 Jan 2021 22:13

Každý jeden model poteší... :) Dík... :victory:

Return to “Železničná technika // Railway”