Laco - BaJ
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BUDAMAR
BUDAMAR
Do Fifíka som na špeciálnu objednávku som musel vyrobiť vagón a lokomotívu vo farbách "Budamar Group". Vaón bol pôvodne v iných farbách, možno sa dostane ako voľný model na WEB. V ďalšom mám pripravenú aj dieselelektrickú lokomotívu T 458, je to taká neokukaná nostalgia. Keď nafotím, posuniem obrázky.
Laco - BaJ
![]()
Laco - BaJ
-
pokryschin.1 | --
- Name: jaro
Re: BUDAMAR
Laco-krásne modely a ďakujem za možnosť stiahnutia,čo som aj využil,ďakujem.Maličký postreh-nebolo by možné vytvoriť podvozky podobne ako tvorí pán Šléška,to jest aby sa mohli postaviť na HO koľaje a boli by otočné?Pravdepodobne by to presiahlo súčasný rozsah skladačky aj keď zložitosť by to moc nezdvihlo pre cieľovú skupinu modelárov v časopise.Možno uložiť niekde na net ako rozširujúce diely.Ešte raz ďakujem,Jaro
Nie je zač ! Dúfam, že niečo postavené tu nájdem. Áno vystrihovačky sú pre omladinu, i keď niektoré veci ich určite potrápia. Otočné kolesá preto nie sú, ale dobrý nápad pre prílohu, ako tunigový dodatok. Budem husto rozmýšľať. Možno ešte spravím na voľno "Vektron", ale trochu neskôr. Výnimočná doba si žiada výnimočné činy.
Laco - BaJ
Laco - BaJ
Každý jeden model poteší...
Dík...