Okrem synových "hračiek som sa pustil aj ja do svojich vlastných projektíkov na ktoré sa bude môcť iba dívať. ALe zato jeho obľúbených postavičiek
Do Camara´76 som sa už pustil skôr ako som objavil toto fórum a ide to podľa možností mojich pracovných večerov.. Som v stave pred "marriage" podvozku, karosérie a interiéru.
Trošku mám obavy o sklá, robil som ich po asi dvoch pokusoch spred 20 rokov prvý krát a keďže som nesplašil môj obľúbený Kanagom, skúšal som to sekundovým gélom a mám pocit, že keď budem prebytok orezávať, tak to strhnem celé a aj tak to budem musieť prerábať... Na malú časť toho pôjde ešte na sklo "tesnenie". Aké lepidlo používate? Ide o priamy kontakt, nenechával som tam "ušká", ale asi sa tomu nevyhnem.
Interiér bol celkom presný, aj keď na model v mierke 1:18 aj dosť náročný...
Najhoršia časť boli kolesá, ktoré ma akosi zastavili a poriadne natoto... Zadné majú dosť blbo navrhnuté lepenie na spoje, ktoré idú z bočníc a teda sklznica je úplne holá a lepí sa až po finišovaní náboja s bočnicami. Dosť blbé, celé mi to pokrútilo, ale spolieham sa, že tú časť nebude pod blatníkom vidieť, prerábať to nemá význam. Predné kolesá sú už nakreslené normálne a čakajú ma dnes a zajtra večer...
Uvidíme čo s tými sklami, ako mi dopadne čistenie pred spájaním, tak držte prsty.