Moj prvy Hal.
Pasujem sa s tym. s prackami som zabil polku nedele
Chlapci klobuk dole pred vami co lepite tie milimetrove dieliky do kopy cisto s prehladom, rychlo a dobre.
Mne sa neosvedcilo to cele natvarovat, zlepit a potom rezat. Vacsinou som to domrvil pri vyrezavani. Ja to bud vyrezem vopred, alebo ked uz vidim zeby to neslo pouzivam taku kombinovanu techniku, kde narezem len cast(len po ciare, nevyberam biele), ale nedorezem to cele aby to malo aku taku pevnost pri tvarovani a lepeni. A potom po zlepeni spravim len rychly smyk nozikom alebo noznickami a je to. Cize v tvojom pripade by som vyrezal tie komplikovane casti, napr obluky a nechal 2-3mm od okraja aby to malo pevnost pri tvarovani. Uz musis mat cit na to kolko si mozes dovolit narezat.Trochu som postupil. Pustil som sa do trupu. Zadna a predna cast. Zatial sa mi to celkom paci. A myslim, ze mi to ide.
Chlapci chcem sa ale opytat na tu prednu cast a otvory na vyfuky. Vytvarovat a to a zlepit ako to je a potom ich vyrezat?
Alebo je lepsie to vyrezat, obstrihat, teraz. A potom zlepit?
Otvor na ostrohu vo vnutornom diely som vyrezaval na zlepenom diely a bleeee. Tak nefiem aky postup zvolit na vyfuky.
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest