Druhé lietadlo, ktoré som sa rozhodol zlepiť bude toto..Už z čias Command&Conquer Generals som si toto lietadlo zamiloval..ničilo všetko čo mu prišlo do cesty..
Jedno nostalgické video https://www.youtube.com/watch?v=5TrsSr0V4Uo
Nedávno som po ňom začal pokukovať, ale s hrôzou som zistil, že aj napriek roku vydania 2019, už je na stránke GPM vypredané..Prehľadal som všetky e-shopy, ktoré ma napadli a nikde nič..Ako prvý som zohnal na inzerát na FB kde mi ho ponúkli komplet aj s lasermi..Nebolo očom tak som ho hneď zobral..Medzičasom som ešte napísal Matúšovi, či by o niečom nevedel a on ho našiel a dokonca hneď aj objednal..
A keďže prvý mi už dorazil, hneď som sa pustil do listovania, študovania a pozerania..Pri laseroch som ostal prekvapený čo všetko obsahujú..4xA3 s dielmi a ešte 3 aršíky na troch rôznych farebných papieroch..
pri porovnaní zeleného aršíku je mierny rozdiel so zelenou v modely, ale to sa hádam stratí..
ešte zopár náhľadov na model..
a poďme na to..
Report
[center]bomba GBU-10[/center]
Model obsahuje skoro 3 strany A3 len výzbroje..tú si môžete nakonfigurovať podľa priloženej schémy ako chcete..Na rozcvičku a zoznámenie sa s modelom si zlepil túto bombu..
Všetko pasovalo krásne..
Tu by som vypichol len dve veci, nič hrozné..
* diel V11 nie je nikde v návode označený, ale v podstate je len jedno miesto kde pasuje..
* spoje opláštenia dielov V1/2/3/9/10 som lepil za sebou..na diel V4 idú nalepiť krídielka..avšak keď diel V4 prilepíte k dielu V3 spojmi, budú krídeilka na diel V4 pootočené o 45° oproti spodným krídielkam, ktoré sa lepia na diel V12..viac to bude zrozumiteľné asi z fotky..