TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Murlock77

Murlock77 | 29
Name: Vojtěch Dropa

Murlock77

Postby Murlock77 » 26 Oct 2023 13:40

Ahoj,

jsem Vojta z Česka, modelařit jsem začal letos v červenci. Ty první pokusy před nějakými 15 lety, ty nepočítám, ale od té doby se mi doma válela Zlatá kniha vystřihovánek od Richarda Vyškovského a z té jsem také vytvořil svůj první model, který jako model počítám. Jinak jsem se zatím propracoval k tomu, že mě nejvíce baví lepit dopravní techniku, uvidíme, kam budu směřovat dál. Pořád zůstávám věrný časopisu ABC, který si kupuji a tvořím z něj, časem se snad posunu na nějaký vyšší level, i když bych u ábíček chtěl zůstat, ty modely mě prostě baví. :)

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Re: Murlock77

Postby Trak-Tor » 26 Oct 2023 14:12

Vitaj!
Nech sa ti darí!
:)
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 26 Oct 2023 15:16

Vitaj.
ABC modely sú klasika, na ktorej väčšina modelárov odrástla. No sú aj niektorí modelári, ktorí nezlepili ani jeden model z ABC.
Skús aj modely od iných vydavateľov, lep modely ABC.
Dôležité je, aby ťa modelárčina bavila a aby si tvoril!
Papierový člen plastikového klubu

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 26 Oct 2023 18:25

Vitaj u nás :victory:

ultra | 53
Name: Peter

Postby ultra » 27 Oct 2023 11:11

Zdar. Tiež som začínal na modeloch ABC - a bola to modla - nič lepšie neexistovalo. Perfektne spracované návody na lepenie. Až pri náhodnej návšteve výstavy papierových modelov v Banskej Bystrici v roku 2006-2007 som "objavil: Polské modely a nechápal som ako je možné ich zlepiť. Takmer žiadny návod - žiadne pomocné chlopne. Netreba sa toho báť.

Murlock77 | 29
Name: Vojtěch Dropa

Postby Murlock77 » 27 Oct 2023 14:21

Zdar. Tiež som začínal na modeloch ABC - a bola to modla - nič lepšie neexistovalo. Perfektne spracované návody na lepenie. Až pri náhodnej návšteve výstavy papierových modelov v Banskej Bystrici v roku 2006-2007 som "objavil: Polské modely a nechápal som ako je možné ich zlepiť. Takmer žiadny návod - žiadne pomocné chlopne. Netreba sa toho báť.
Kamarád mi věnoval Caterham Lola od WMC, jak jsem na to koukal, ještě si netroufám, ale určitě se na něj chystám. Díky :)

Return to “Vitajte! // Welcome!”