přináším vám pár fotek novinky v podobě malého diorama náměstí ve Štramberku. Cílem bylo udělat vánoční diorama, kde mi jako nejlepší motiv přišlo diorama s kostelem. Nakonec jsem zvolil kostel sv. Jana Nepomuckého ve Štramberku. Diorama obsahuje kostel, jakožto dominantu, a v okolí 4 menší domy. Celek je zasazen do zasněžené krajiny velikosti 200x200mm. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou pak leptané detaily (kříže, cedule, dopravní značky) a 3D tištěné detaily (lidé, historické lampy).
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Náměstí Štramberk / MS Models / 1:300
Moderator: developer10
Náměstí Štramberk / MS Models / 1:300
Ahoj,
přináším vám pár fotek novinky v podobě malého diorama náměstí ve Štramberku. Cílem bylo udělat vánoční diorama, kde mi jako nejlepší motiv přišlo diorama s kostelem. Nakonec jsem zvolil kostel sv. Jana Nepomuckého ve Štramberku. Diorama obsahuje kostel, jakožto dominantu, a v okolí 4 menší domy. Celek je zasazen do zasněžené krajiny velikosti 200x200mm. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou pak leptané detaily (kříže, cedule, dopravní značky) a 3D tištěné detaily (lidé, historické lampy).

- Robert Blaschke | 66
- Name: Robert
Re: Náměstí Štramberk / MS Models / 1:300
Vyzerá to parádne
Ten sneh je daný iba grafikou? A tie cencúle sú vystrihnuté z papiera?
Ten sneh je daný iba grafikou? A tie cencúle sú vystrihnuté z papiera?
Re: Náměstí Štramberk / MS Models / 1:300
Ahoj Roberte,
díky. Ano, vše je jen grafika - v případě sněhu prostě jen nepotisknutý papír
díky. Ano, vše je jen grafika - v případě sněhu prostě jen nepotisknutý papír