ešte na jeseň som sa rozhodol oddýchnuť si od stavby väčšieho projektu a strihol som do Attimonového Spartaku. Vyskúšal som počas stavby viaceré nové stavebné techniky, postupy a materiály. Niektoré boli použité s väčším a niektoré zase s menším úspechom
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Škoda Spartak /Attimon/ 1:24
Moderator: iconmaster
Škoda Spartak /Attimon/ 1:24
Ahojte,
ešte na jeseň som sa rozhodol oddýchnuť si od stavby väčšieho projektu a strihol som do Attimonového Spartaku. Vyskúšal som počas stavby viaceré nové stavebné techniky, postupy a materiály. Niektoré boli použité s väčším a niektoré zase s menším úspechom
Nakoniec, veď zhodnoťte sami
Už snáď len nejaká podložka.

- martin1807 | 31
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Re: Škoda Spartak /Attimon/ 1:24
Pekná robota, 
Veľa som ich zlepených nevidel a tebe sa celkom podaril. Gratulujem k dokončeniu

Veľa som ich zlepených nevidel a tebe sa celkom podaril. Gratulujem k dokončeniu
- developer10 | 41
- Name: Peter
Čistá paradzina, super zlepené! Gratulácia! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Perfektne, podareny Spartak
Tie chromovane obruby prednych svetiel su vlastne diely, ci len farebne povodne?
Tie chromovane obruby prednych svetiel su vlastne diely, ci len farebne povodne?
Tie obruby sú priamo vo vystrihovačke. Ja som tam dorábal iba paraboly a zasklenie.Perfektne, podareny Spartak![]()
- Lukson1982 | --
- Name: Łukasz
Moc se mi to líbí!
Veľmi pekne to máš zlepené. Mne sa najviac páčia svetlá.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster