Presnost dielov je v poriadku,akurat tu chyba treti diel cislo 1f (cierny vetrak na streche),tak som si ho vyrobil sam.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Solaris Urbino IV 18 / IMIS + DPMB / 1:87
Moderator: developer10
Solaris Urbino IV 18 / IMIS + DPMB / 1:87
Tento klbovy autobus z bratislavskych ciest som zacal lepit este kym som sa pustil do Bugatti 35, teraz uz mam moznost ho dokoncit.Doteaz som zlepil hlavne casti autobusu s drziakmi naprav a zopar doplnkov na streche.
Presnost dielov je v poriadku,akurat tu chyba treti diel cislo 1f (cierny vetrak na streche),tak som si ho vyrobil sam.

Re: Solaris Urbino IV 18, DPB, 1/87 , IMIS
Dokoncil som "harmoniky" a karoseriu som uzavrel dielmi spodku.
Harmonika sa da urobit z jedneho dielu vytvarovaneho do konecneho tvaru opacneho U, alebo troch samostatnych dielov. Tuto druhu moznost som si ja zvolil.Vyzera, ze som spravil dobre,az na prechody v oblasti strechy, kde sa diely harmoniky vzajomne lepia, som vcelku spokojny, konecne som dosiahol to, ze pruznost harmonik neodtlaca predny a zadny diel od seba na streche.

Harmonika sa da urobit z jedneho dielu vytvarovaneho do konecneho tvaru opacneho U, alebo troch samostatnych dielov. Tuto druhu moznost som si ja zvolil.Vyzera, ze som spravil dobre,az na prechody v oblasti strechy, kde sa diely harmoniky vzajomne lepia, som vcelku spokojny, konecne som dosiahol to, ze pruznost harmonik neodtlaca predny a zadny diel od seba na streche.