TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012
Re: Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012
Dakujem za peknu akciu, pekne stravenu sobotu, nakupil som nejake modely, pomocky, dakujem vsetkym 
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Ďakujem všetkým, akcia super, pokecal som s kade kým, toudi doniesol trabantíky, gumu a štrk, hlava kartón, ivan udelátko. Jediné čo ma mrzí, že som nemal pri sebe dostatok peňazí (veľká vďaka Pesovi, že dal šmikajdy na sekeru) a že sa nepodarilo Attimonovi vydať rotundu, ale sľúbil, že do vianoc bude určite.
Vidíme sa na nejakej ďalšej akcii, a keď nie, tak určite za rok v Nitre.
Vidíme sa na nejakej ďalšej akcii, a keď nie, tak určite za rok v Nitre.
ešte chvíľu vydrž(pozrel som do fotaka kolko som toho vlastne nafotil, a je tam toho skoro 500 kuskov...Akurat to musim vytriedit, co ale asi dnes nebude, kedze minulu noc som toho moc nenaspal, takze odo mna najskor asi az zajtra
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Som rád, že tu prevládajú pozitívne hodnotenia, no na druhej strane nás to zaväzuje udržiavať kvalitu riadne vysoko všetkých, ktorí prispeli svojou trochou k úspešnému priebehu celej akcie. Nedá mi, aby som Vás všetkých potešil konštatovaním riaditeľa súťaže p. Mikuláša, že papieráci prevalcovali plastikárov v počte modelov v pomere asi 400:320 !!! / Možno aj vďaka Teovi a jeho formulám./ Na druhej strane treba ale objektívne poďakovať aj bratskej návšteve z Čiech, ktorí dali prednosť pred ich akciou v Plzni. Vážiť si ale musíme náš dorast / mladý Dominik Gašparík a spol., ktorých vychoval Mirco 116/. Potešilo aj to, že k nám merali cestu aj modelári zo vzdialených miest / hlavne z východu/. Dúfam, že výstava naplnila ich predstavy.
P.S. Ozaj, zaregistrovali ste, že naše fórum prekročilo magickú hranicu 1000 zaregistrovaných návštevníkov?
P.S. Ozaj, zaregistrovali ste, že naše fórum prekročilo magickú hranicu 1000 zaregistrovaných návštevníkov?
Foto odomna http://richi77.rajce.idnes.cz/Cena_prim ... 20.10.2012
Akciu hodnotim pozitivne, vela peknych modelov, kopec predajcov, super ludia, velmi dobre som sa tam citil aj ked to skoncilo tak rychlo.
Akciu hodnotim pozitivne, vela peknych modelov, kopec predajcov, super ludia, velmi dobre som sa tam citil aj ked to skoncilo tak rychlo.
Drawing: Илью́шин Ил-18 ČSA
Constructing: TATRA 815 CAS 32
Constructing: TATRA 815 CAS 32
Aj ja chcem poďakovať za super akciu a príjemne strávenú sobotu, a som rád že aj skrz určité súkromné problémy som v Nitre nakoniec bol
Akurát mi tam trošku chýbala možnosť zakúpenia nejakého občerstvenia ale inak bolo fajn zas pokecať o modeloch a stretnúť sa s chalanmi (aj keď som si chvíľku niektorých nevedel narýchlo zaradiť
) poočumoval som najmä Teove formulky, hlavne to ferrari v mierke 1:6 bola pecka
samozrejme toho bolo na pozeranie viac než dosť, takže inšpirácia do ďalších stavieb je po súťaži určite
Ak bude slúžiť zdravíčko a niekde ma nevystrie tak o rok prídem opäť
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
Stravil som asi dve hodinky. Vsetko super, vrela vdaka, tesim sa nabuduce
stretol som znamych (trosku ma mrzelo ze sm nejak uz potom nezaregistroval ci prisiel Pan Hlavac, s ktorym som sa tuzil velmi stretnut a potriast mu pravicou. Ludi okolo toho som potom uz nemohol najst ), videl pekne modely. Hlavne nadherne origami labute sa mi velmi pacilo. Tvorkyna je cinna aj na tomto fore ?
A este jedna otazocka, kupil som si od pana v cervenej bunde na chodbe rucne robene nadherne stromy. Ma na neho niekto nejaky kontakt ? Velmi ma jeho stromceky oslovili...
A este jedna otazocka, kupil som si od pana v cervenej bunde na chodbe rucne robene nadherne stromy. Ma na neho niekto nejaky kontakt ? Velmi ma jeho stromceky oslovili...
ahoj tie stromy robí skorenov takže sa to dá zvládnut a konáre doliepa sekundákom bohužial kontak neviem nejak som sa zabudol opýtat 
Ja si ich nechcem vyrabat
Ja si ich chcem pripadne dokupovat. Ale uz kontakt na pana mam
aj tak dakujem