TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012

Drotik | 56
Name: Vlado

Re: Cena primátora mesta Nitra /20.10.2012

Postby Drotik » 21 Oct 2012 13:39

Dakujem za peknu akciu, pekne stravenu sobotu, nakupil som nejake modely, pomocky, dakujem vsetkym :wink:
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 21 Oct 2012 13:47

Ďakujem všetkým, akcia super, pokecal som s kade kým, toudi doniesol trabantíky, gumu a štrk, hlava kartón, ivan udelátko. Jediné čo ma mrzí, že som nemal pri sebe dostatok peňazí (veľká vďaka Pesovi, že dal šmikajdy na sekeru) a že sa nepodarilo Attimonovi vydať rotundu, ale sľúbil, že do vianoc bude určite.

Vidíme sa na nejakej ďalšej akcii, a keď nie, tak určite za rok v Nitre.

spida | --

Postby spida » 21 Oct 2012 16:13

A nějaký fotky někde budou?
Image

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 21 Oct 2012 16:28

(pozrel som do fotaka kolko som toho vlastne nafotil, a je tam toho skoro 500 kuskov... :beat plaster: Akurat to musim vytriedit, co ale asi dnes nebude, kedze minulu noc som toho moc nenaspal, takze odo mna najskor asi az zajtra :wink:
ešte chvíľu vydrž :wink: zajtra je dnes a do polnoci ... ale najneskôr zajtra
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

bodie4 | 69

Postby bodie4 » 21 Oct 2012 18:20

Som rád, že tu prevládajú pozitívne hodnotenia, no na druhej strane nás to zaväzuje udržiavať kvalitu riadne vysoko všetkých, ktorí prispeli svojou trochou k úspešnému priebehu celej akcie. Nedá mi, aby som Vás všetkých potešil konštatovaním riaditeľa súťaže p. Mikuláša, že papieráci prevalcovali plastikárov v počte modelov v pomere asi 400:320 !!! / Možno aj vďaka Teovi a jeho formulám./ Na druhej strane treba ale objektívne poďakovať aj bratskej návšteve z Čiech, ktorí dali prednosť pred ich akciou v Plzni. Vážiť si ale musíme náš dorast / mladý Dominik Gašparík a spol., ktorých vychoval Mirco 116/. Potešilo aj to, že k nám merali cestu aj modelári zo vzdialených miest / hlavne z východu/. Dúfam, že výstava naplnila ich predstavy.
P.S. Ozaj, zaregistrovali ste, že naše fórum prekročilo magickú hranicu 1000 zaregistrovaných návštevníkov?

Richibox | 36
Name: Richard

Postby Richibox » 21 Oct 2012 18:24

Foto odomna http://richi77.rajce.idnes.cz/Cena_prim ... 20.10.2012
Akciu hodnotim pozitivne, vela peknych modelov, kopec predajcov, super ludia, velmi dobre som sa tam citil aj ked to skoncilo tak rychlo.
Drawing: Илью́шин Ил-18 ČSA
Constructing: TATRA 815 CAS 32

borog34 | 51
2K+
Name: Boris

Postby borog34 » 21 Oct 2012 18:31

Aj ja chcem poďakovať za super akciu a príjemne strávenú sobotu, a som rád že aj skrz určité súkromné problémy som v Nitre nakoniec bol :victory: Akurát mi tam trošku chýbala možnosť zakúpenia nejakého občerstvenia ale inak bolo fajn zas pokecať o modeloch a stretnúť sa s chalanmi (aj keď som si chvíľku niektorých nevedel narýchlo zaradiť :P ) poočumoval som najmä Teove formulky, hlavne to ferrari v mierke 1:6 bola pecka :dribble: samozrejme toho bolo na pozeranie viac než dosť, takže inšpirácia do ďalších stavieb je po súťaži určite :victory: Ak bude slúžiť zdravíčko a niekde ma nevystrie tak o rok prídem opäť
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov

stop_r | --

Postby stop_r » 21 Oct 2012 19:22

Stravil som asi dve hodinky. Vsetko super, vrela vdaka, tesim sa nabuduce :) stretol som znamych (trosku ma mrzelo ze sm nejak uz potom nezaregistroval ci prisiel Pan Hlavac, s ktorym som sa tuzil velmi stretnut a potriast mu pravicou. Ludi okolo toho som potom uz nemohol najst ), videl pekne modely. Hlavne nadherne origami labute sa mi velmi pacilo. Tvorkyna je cinna aj na tomto fore ?

A este jedna otazocka, kupil som si od pana v cervenej bunde na chodbe rucne robene nadherne stromy. Ma na neho niekto nejaky kontakt ? Velmi ma jeho stromceky oslovili...

ivant | 49
2K+
Name: ivan

Postby ivant » 21 Oct 2012 19:25

ahoj tie stromy robí skorenov takže sa to dá zvládnut a konáre doliepa sekundákom bohužial kontak neviem nejak som sa zabudol opýtat :wink:

stop_r | --

Postby stop_r » 21 Oct 2012 19:29

Ja si ich nechcem vyrabat :D Ja si ich chcem pripadne dokupovat. Ale uz kontakt na pana mam :) aj tak dakujem

Return to “Archív 2012”