Tak popojedem
to tomikd: ja som doteraz používal pásy z vystrihovačky, ani pracky som nerobil z drôtika. Tu som sa rozhodol pre komerčnú sadu pásov od RB. Vrele odporúčam
to Pavel: Díky za podporu, ale už dlhší čas mám pocit, že som si zobral priveľké sústo...
Nuž práce sa pohli o nejaký kus dopredu. Hral som sa hlavne s chladičom. Je nutno povedať, že autor modelu ho navrhol parádne. Ja som však spravil niekoľko chýb, tak to celé nedopadlo tak, ako som si predstavoval. Hlavnou chybou bolo, že som si poriadne neobrúsil rebrá pod chladičom a z toho vyplynuli všetky problémy (a to som sakovi minule radil, že má rebrá obrusovať aby sadli...

) Aby mi to aspoň ako-tak sadlo, musel som použiť viac násilia, než by bolo vhodné. Ešte vďaka, že je tá predná konštrukcia riešená tak, ako je. Je sa o čo zaprieť. Aj keď by sa vlastne nemalo. Takisto lepenie obšívky na rebrá, kde som nemohol použiť žiadne svoje obľúbené "toolsy" mi celkom nevoňalo, takže to aj tak dopadlo. Vpredu mi chýba asi milimetrový kúsok, to budem ešte musieť doriešiť. Chvalabohu sú vo vystrihovačke dve takmer identické kamufláže. Tak snáď s tým niečo urobím.
No a k tomu všetkému, keď som zápasil s chladičom, tak mi model vypadol z ruky a potom som už z interiéru len vysypal knipel, zameriavač a ešte sa uvoľnila sedačka a podlaha...takže sranda

Ešte že je od spodu k tomu prístup, tak to tam nejako fixnem sekunďákom.
Takže tak. Prichádza na rad chvost, verím, že to pôjde o niečo lepšie. Ako som už napísal, je to pre mňa príliš veľké sústo, už to voľajako dobojujem, ale asi si zadovážim ešte jeden výtlačok a o niekoľko rokov, keď budem starší a skúsenejší, sa do toho pustím ešte raz
Nuž a nejaké fotky. Chladič som zatiaľ extra nefotil, keď ho dokončím, tak bude aj on. Zábery, keď tak pozerám, sú ku mne celkom milostivé, ale realita je kus iná. Keď necháte svetlo dopadať správnym smerom....

Ako to spieva Bez ladu a skladu...ak správne zvolíme uhol pohľadu, sme dokonca lepší oproti západu...