TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič

Moderator: Oliver

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Re: M4A3 Sherman /GPM/ 1:25

Postby Trak-Tor » 17 May 2013 12:00

Hmmm... aj by som niečo napísal...
Len tak ďalej! Dobre sa na to pozerá. :dribble:
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 17 May 2013 12:10

Nechce sa ti prist na hvezdaren? Ze by si nam tam par veci ukazal nazivo? Alebo na kameru?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

V.E.N.A. | --
Name: Václav

Postby V.E.N.A. » 17 May 2013 14:37

Brzda umí! Perfektní práce! :dribble: jen mi trošek vadí to tmavé pozadí. :red: Jinak klobouk dolů!

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 17 May 2013 15:19

Takyto efektny vysledok pri cistostavbe asi nedosiahnem. Kazdopadne toto je uplne ina liga a tiez by som to rad videl nazivo na hvezdarni ;)
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Jan Noga | 39
Name: Jan Noga

Postby Jan Noga » 17 May 2013 20:23

nelze než zírat s otevřenou pusou a přát si, aby Sherman k vidění naživo...ale jako ten povrch věže mě vážně rozsekal... :dribble:
Na stole :
152 mm kanónová houfnice vz. 1937 / GPM+Renova Model / 1:25
Hotovo :
KRAZ 255 B / Renova Model / 1:25
Daimler-Benz DB 601 / KartonModels.cz / 1:33

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 18 May 2013 13:04

Moc díky pánové. :)
Nechce sa ti prist na hvezdaren? Ze by si nam tam par veci ukazal nazivo? Alebo na kameru?
To ne, ještě by ti praskla čočka na kameře. :haha:
Opravdu dělám jen to co je tu popsané, hold to chce vyzkoušet.
Snad jen jedna rada a to je že práce s lakem na vlasy je trochu zrádná a to v tom, že je potřeba tu barvu z laku stírat pokud možno hned a stihnout oloupat celý model za jeden den. On jak ten lak a barvy vytvrdnou do druhého dne, tak už se s tím hodně špatně pracuje a musí se používat i ředidlo na akrylové barvy a i tak se někdy přes barvu nedostanete.
Tohle právě vyřešili plasťáci, tím že jim vydavatelé udělali speciální produkty na loupání barvy a dá se s tím pracovat i po vícero dnech. Mám v plánu si tyhle přípravky koupit a vyzkoušet ale to až u dalšího modelu.
Brzda umí! Perfektní práce! :dribble: jen mi trošek vadí to tmavé pozadí. :red: Jinak klobouk dolů!
No ony ty fotky celkově stojí za prd. :beat brick: Špatně mi dopadá světlo, musím to pořešit. I tmavý model na tmavém pozadí bude vypadat super, jen je to o nasvícení. :big smile:
Takyto efektny vysledok pri cistostavbe asi nedosiahnem. Kazdopadne toto je uplne ina liga a tiez by som to rad videl nazivo na hvezdarni ;)
Nedělám nic víc než to co tu popíšu a nevím jestli bychom to za 2 dny vše stihly. Každopádně Johnny zaber na tvou čistostavbu se fakt těším a věřím že to bude maximálně koukatelný.

tom | 31

Postby tom » 18 May 2013 21:35

ta povrchovka je super . hrdza je užastná :big smile:

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 27 May 2013 15:22

Ahoj

Začal jsem pracovat i na pásech. Pořídil jsem si pásy na Shermena od WAKu, pásy od GPM přímo na tento model jsou vyhozené peníze, chybí detaily, mám pocit že gumových patek je na model málo a pásy ani nesedí.
Pásy na WAK jsou o poznání lepší, ale bez úprav to taky nepůjde. Je potřeba upravit vodící zuby, jsou vypálený na moc tlustém papíru, tak je potřeba je trochu ztenčit. Díky jinému tipu tankun jsou i jiné drapáky a tak je si je potřeba vyrobit.
I přes tyto úpravy jsou pásy hodně zjednodušené, bohužel i když se to nezdá pásy na Shermena patří k tem nejhůře vyrobitelným. A pokud chcete 100% ztvárnění nezbude vám nic jiného než si je vyrobit od nuly. ;)

Image Image Image

Taky jsem si vyrobil další doplněk. :big smile:
Image

A začal jsem dávat drobnosti do domu. Pokud by jste měli nějaký nápad co přidat napište to. ;)
Image Image

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 27 May 2013 15:52

Pekne kusky, na toto som cakal, kym to rozbijes tu jednotvarnost interieru doplnkami a hned to bude uplne nieco ine.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 27 May 2013 15:53

Nuz pasy od GPM to je katastrofa, to mozem potvrdit. Ale ani tieto od WAK-u nic moc. Asi mi neostane nic ine, len si svojpomocne dokoncit co som zacal. Co sa tyka domceka, mozno by som tam doplnil nejake cakance od krvi :P
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”