Len tak ďalej! Dobre sa na to pozerá.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
M4A3 Sherman /GPM/ 1:25 - by Brzdič
Moderator: Oliver
Re: M4A3 Sherman /GPM/ 1:25
Nechce sa ti prist na hvezdaren? Ze by si nam tam par veci ukazal nazivo? Alebo na kameru?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Brzda umí! Perfektní práce!
jen mi trošek vadí to tmavé pozadí.
Jinak klobouk dolů!
Takyto efektny vysledok pri cistostavbe asi nedosiahnem. Kazdopadne toto je uplne ina liga a tiez by som to rad videl nazivo na hvezdarni 
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
nelze než zírat s otevřenou pusou a přát si, aby Sherman k vidění naživo...ale jako ten povrch věže mě vážně rozsekal... 
Na stole :
152 mm kanónová houfnice vz. 1937 / GPM+Renova Model / 1:25
Hotovo :
KRAZ 255 B / Renova Model / 1:25
Daimler-Benz DB 601 / KartonModels.cz / 1:33
152 mm kanónová houfnice vz. 1937 / GPM+Renova Model / 1:25
Hotovo :
KRAZ 255 B / Renova Model / 1:25
Daimler-Benz DB 601 / KartonModels.cz / 1:33
Moc díky pánové.
Opravdu dělám jen to co je tu popsané, hold to chce vyzkoušet.
Snad jen jedna rada a to je že práce s lakem na vlasy je trochu zrádná a to v tom, že je potřeba tu barvu z laku stírat pokud možno hned a stihnout oloupat celý model za jeden den. On jak ten lak a barvy vytvrdnou do druhého dne, tak už se s tím hodně špatně pracuje a musí se používat i ředidlo na akrylové barvy a i tak se někdy přes barvu nedostanete.
Tohle právě vyřešili plasťáci, tím že jim vydavatelé udělali speciální produkty na loupání barvy a dá se s tím pracovat i po vícero dnech. Mám v plánu si tyhle přípravky koupit a vyzkoušet ale to až u dalšího modelu.
Špatně mi dopadá světlo, musím to pořešit. I tmavý model na tmavém pozadí bude vypadat super, jen je to o nasvícení. 
To ne, ještě by ti praskla čočka na kameře.Nechce sa ti prist na hvezdaren? Ze by si nam tam par veci ukazal nazivo? Alebo na kameru?
Opravdu dělám jen to co je tu popsané, hold to chce vyzkoušet.
Snad jen jedna rada a to je že práce s lakem na vlasy je trochu zrádná a to v tom, že je potřeba tu barvu z laku stírat pokud možno hned a stihnout oloupat celý model za jeden den. On jak ten lak a barvy vytvrdnou do druhého dne, tak už se s tím hodně špatně pracuje a musí se používat i ředidlo na akrylové barvy a i tak se někdy přes barvu nedostanete.
Tohle právě vyřešili plasťáci, tím že jim vydavatelé udělali speciální produkty na loupání barvy a dá se s tím pracovat i po vícero dnech. Mám v plánu si tyhle přípravky koupit a vyzkoušet ale to až u dalšího modelu.
No ony ty fotky celkově stojí za prd.Brzda umí! Perfektní práce!jen mi trošek vadí to tmavé pozadí.
Jinak klobouk dolů!
Nedělám nic víc než to co tu popíšu a nevím jestli bychom to za 2 dny vše stihly. Každopádně Johnny zaber na tvou čistostavbu se fakt těším a věřím že to bude maximálně koukatelný.Takyto efektny vysledok pri cistostavbe asi nedosiahnem. Kazdopadne toto je uplne ina liga a tiez by som to rad videl nazivo na hvezdarni
ta povrchovka je super . hrdza je užastná 
Ahoj
Začal jsem pracovat i na pásech. Pořídil jsem si pásy na Shermena od WAKu, pásy od GPM přímo na tento model jsou vyhozené peníze, chybí detaily, mám pocit že gumových patek je na model málo a pásy ani nesedí.
Pásy na WAK jsou o poznání lepší, ale bez úprav to taky nepůjde. Je potřeba upravit vodící zuby, jsou vypálený na moc tlustém papíru, tak je potřeba je trochu ztenčit. Díky jinému tipu tankun jsou i jiné drapáky a tak je si je potřeba vyrobit.
I přes tyto úpravy jsou pásy hodně zjednodušené, bohužel i když se to nezdá pásy na Shermena patří k tem nejhůře vyrobitelným. A pokud chcete 100% ztvárnění nezbude vám nic jiného než si je vyrobit od nuly.

Taky jsem si vyrobil další doplněk.

A začal jsem dávat drobnosti do domu. Pokud by jste měli nějaký nápad co přidat napište to.

Začal jsem pracovat i na pásech. Pořídil jsem si pásy na Shermena od WAKu, pásy od GPM přímo na tento model jsou vyhozené peníze, chybí detaily, mám pocit že gumových patek je na model málo a pásy ani nesedí.
Pásy na WAK jsou o poznání lepší, ale bez úprav to taky nepůjde. Je potřeba upravit vodící zuby, jsou vypálený na moc tlustém papíru, tak je potřeba je trochu ztenčit. Díky jinému tipu tankun jsou i jiné drapáky a tak je si je potřeba vyrobit.
I přes tyto úpravy jsou pásy hodně zjednodušené, bohužel i když se to nezdá pásy na Shermena patří k tem nejhůře vyrobitelným. A pokud chcete 100% ztvárnění nezbude vám nic jiného než si je vyrobit od nuly.

Taky jsem si vyrobil další doplněk.

A začal jsem dávat drobnosti do domu. Pokud by jste měli nějaký nápad co přidat napište to.

Pekne kusky, na toto som cakal, kym to rozbijes tu jednotvarnost interieru doplnkami a hned to bude uplne nieco ine.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Nuz pasy od GPM to je katastrofa, to mozem potvrdit. Ale ani tieto od WAK-u nic moc. Asi mi neostane nic ine, len si svojpomocne dokoncit co som zacal. Co sa tyka domceka, mozno by som tam doplnil nejake cakance od krvi 
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team