Po čase som zistil že vybrať si skyraidera ako svoj prvý poľský model nebola zrovna najšťastnejšia voľba. Odkladám ho do skrine a možno ho niekedy dokončím.
Historické plachetnice sa mi začali páčiť keď som prvý krát uvidel výtvory miestnych borcov Doris a Jana 100. To bolo asi tak pred pol rokom. Začal som si hľadať po internete stavby lodí najmä od vydavateľstva Shipyard. Ich lode sú veľmi pekné ale bohužiaľ, skoro všetky sú na mňa zatiaľ priveľmi náročné. Potom mi padol do oka zošit s veľmi zaujímavými a v našich dejinách veľmi dôležitými loďami: Santa Maria a Nina. Nebyť ich, o bryndzových haluškách a iných pochúťkach by sme mohli len snívať ( ale nie naozaj, naši praprapra.....rodičia by si určite poradili aj bez zemiakov
Prišli mi práve včas, keďže mám pred sebou deviatu triedu a koncoročné lúčenie so spolužiakmi, rozhodol som sa, že Santa Maria poputuje do školského malého múzea a Nina do obývačky mojej slovenčinárky ( veď nech si ma zapamätajú
Toľko k môjmu výberu.
Teraz trochu dejepisu (pripravte sa, tento predmet budem študovať na strednej
Takže Nina byla karavela s latinskými plachtami na všech třech stěžních Tento typ lodi využívali španělé a potrugalci při obchodních cestách Středozemním mořem i pro objevitelské plavby.
Největší plachta byla umístěna u středu lodi. Vlastníkem lodi byl Juan Nino de Moguer a loď se oficiálně jmenovala Santa Clara. Dále ji však známe jako Nina, protože španělským zvykem bylo pojmenovat loď ženskou podobou přijímení majitele lodi.
Nine velel Vicente Pinzón, jehož bratr Martin Alfonzo byl velitelem Pinty. 3. srpne vyplula Nina společně s Santa Marií a Pintou z Los Palos. V Las Palmas dal kapitán Pinzon změnit typ oplachtění na karavelu redondu, což lépe vyhovovali zamýšlené plavbě v pasátových větrech Atlantikem. Na palubě nesla 27 členů posádky (chlapci ve věku 14-18 let). Všichni členové posádky spali nahoře na palubě. Dole v podpalubí byly jenom zvířata (krávy, koně, ovce, slepice), potraviny, víno, voda... Bahamských ostrovů dosáhla 12. 10. 1492. Protože 25. 12.1492 Santa Maria najela na útes část posádky a Kolumbus přešli na Ninu.
Po mnohých dobrodružstvích a bouřích dojela 15. 2. 1493 do Los Palos krátce po Pintě. Pro naprosto vyjímečný význam v dějinách byla postavena i replika lodi Nina.
zdroj http://www.modely-lodi.cz/historie_nina ... tnice.html
na uvedenom linku sa dozviete viac o histórií tejto lodi
Pár obrázkov predlohy:
O histórii lodi Santa Maria vám poviem (resp. z niekade skopírujem
Históriu necháme na stránkach múdrych kníh a my sa radšej pozrime na iné stránky: na stránky samotného modelu: je to staršia verzia ale od tej novšej sa líši asi iba tým, že k nej nieje pribalená laserová kostra. Model vyzerá pekne ale svojimi farbami je určený k prefarbeniu, takže štetcu sa tentoraz nevyhnem . Ak sa rozhodnete lepiť tento model, určite sa vopred zásobte kartónom, 95% dielov treba totiž podlepiť. Najviac budete potrebovať kartón hrúbky 0,5mm na obšívku, 1mm na kostru ale aj také špecialitky ako je 2,5mm kartón.
Hľa, dôkaz, niesom warezák.
Nebojte už vás nebudem dlho trápiť, suché kecy okolo už skončili.
Nasleduje samotná stavba, takže dámy a páni, pripútajte sa, 5,4,3,2,1........ Začíname
Zatiaľ mám vyrezanú a zlepenú kostru, nebolo to také strašné, ruky neodpadli Išlo to celkom hladko, jediná chyba sa však vyskytla na hlavnom diele kostry, na diele A. Výrez, do ktorého má zapadnúť rebro číslo VII Je asi o centimeter dlhší ako má byť, tak to potom nejako skráťte. Kostru som lepil extra silným lepidlom pritt, toto lepidlo sa mi osvedčilo už aj predtým, lebo vytvorí taký priehľadný pružný gél, ktorý drží naozaj výborne, ale pri nejakej chybe nieje problém ho rozrezať a napasovať znovu. ešte musím prilepiť posledný diel kostry na koniec a potom ju celú prebrúsiť.
Nejaké foto
(sorry za tú pokrčenú plachtu na pozadí, momentálne nemám doma A3 výkres)
No, tak to bude asi všetko, držte palce a kritizujte
Tak zatiaľ, Dovidenia