Pokračoval som prácou na bočných paneloch, kde som sa snažil doplniť niektoré detaily podľa fotografií. S výsledkom som celkom spokojný aj keď to išlo urobiť lepšie. Hlavne foťák vytiahol a zvýraznil chyby s retušou a čistotou.
Okrem toho som sa ešte vrátil k základu kokpitu, kde som tiež pridal niektoré detaily
Nasledovalo spojenie častí do jedného celku a doplnenie vnútornej časti obšívky. Tu som ale urobil asi zatiaľ najväčšiu chybu - bočné panely sa mi podarilo osadiť trochu vyššie ako majú byť. Osadeniu vnútornej obšívky to zatiaľ nevadilo, ale po skusmom napasovaní vonkajšej obšívky z kópie, to vyzerá že otvor kokpitu na vnútornej a vonkajšej obšívke nesadne presne a otvory na obšívke pre napojenie nosníkov krídel nebudú lícovať s otvormi v kostre trupu. Pôvodom problému bude pravdepodobne podlepenie niektorých dielov kostry, kde som asi použil viac vrstiev papiera a tak je celé vnútro kokpitu a hlavne to rebro s otvorom pred prístrojovkou trochu vyššie. Pokúsim sa to asi trochu pribrúsiť a tak tú chybu minimalizovať, ale obávam sa že poškodím aj časti ktoré obšívka nezakryje. Musím si to ešte nechať uležať v hlave.
No nechajte sa prekvapiť ako to dopadne. Sám som zvedavý čo z toho bude..
Ešte foto