Caute,
a zdravim aj svojho betatestera. Zatial to tu na chvilu premenim na kategoriu PicFight, kedze by som rad ukazal vysledky kresliaceho maratonu od stvrtku vecera do soboty neskorych nocnych hodin. Kladky, kryty kladiek, rebriky, ochranne kose, a dokola a dokola, kazda kladka/kryt ina, no a k tomu velka strojovna, vo faze pred dokoncenim. Este ptorebuje interier, ale ten bude zjednoduseny.
Tak najprv ta velka strojovna:
Maly vyloznik - kladky, kryty a zabradlie:
Velky vyloznik - rozrobene zabradlie

Mala strojovna - kladky a kryty:
Celkovy pohlad - vramci moznosti:
Oné keby si nevedel ako ďalej tak aha aký žeriav, celkom podobný ako to čo tu vyrábaš :
Zdroj tutok
http://www.wired.com/2014/08/6-amazing- ... =social_fb
Pet1972 to našiel, ja iba linkujem, a
keby si náhodou že aj čosi už betatesterovi poslal, ti odkazuje, že sa práve z Chorvátska vrátil, a že nie je do čoho strihnúť.

tak na ten navrh odpovedam nasledovnymi fotkami, aj ked sa mi to nepodarilo cvaknut v celku:
vyrobca Kralovopolska, Brno, uvidime aka dokumentacia bude k dispozicii, je mozne ze sa zameriam na dalsie veci na ktore sa uz dokumentacia hromadi, presne taku ako potrebujem
No a ked uz, tak este jedna fotka drapaku na zelezny srot, nafoteny ho mam do detailov, vykresy, no, nazvime to ze rozmery mam

, uvidite vysledok
A vo finale, jedna chutovka 'monsters at work'
Fito, dohoda plati, po navrate z PL sa zacinam venovat spracovaniu dielov podvozkov pre teba
Miro