TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Aichi D3A1 (Val) /Military Model/ 1:33
Re: Aichi D3A1 (Val) / Halinski / 1:33
Pekné, čisté, dávaš jeden model za druhým 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
-
Pavel Pejša | 40
- Name: Pavel
Děkuju za podporu, snažim se.
Takže dnešní a včerejší práce byla ve znamení drobotiny patřící na levou vnitřni stranu kokpitu. Spousta serepetiček, aktovka, zásobníky kulometu, nějaké další tlakové lahve a páčky, no prostě paráda, Moc hezky se to plní. Teď mě čeká pravá strana, kde je toho možná víc
no a od minulého příspěvku letadlu přibylo 46 součástek 

Takže dnešní a včerejší práce byla ve znamení drobotiny patřící na levou vnitřni stranu kokpitu. Spousta serepetiček, aktovka, zásobníky kulometu, nějaké další tlakové lahve a páčky, no prostě paráda, Moc hezky se to plní. Teď mě čeká pravá strana, kde je toho možná víc

- Robert Blaschke | 66
- Name: Robert
Máš to parádne, šialenče! A tá aktovka je úplne najsamsuper 
Aj to bude nakoniec trochu vidieť?
Aj to bude nakoniec trochu vidieť?
-
Pavel Pejša | 40
No aktovka mi docela dala zabrat, ale jinak se to zatím lepí skvěle.
Takže nějaký další postup. Pustil jsem se do druhého boku vnitřní obšívky. Nejprve bylo nutno opět vystužit žebry a nosníkem, no a pak už jsem se pomalu pustil do drobotiny. Nějaké krabičky s páčkami a kohoutem, no a ještě další tři zásobníky do kulometu. V zásobě bude celkem šest zásobníků ke kulometu, což mi přijde jako málo, ale třeba ve skutečnosti vozili víc
Dnešní sranda dělala 57 dílků :-D

Takže nějaký další postup. Pustil jsem se do druhého boku vnitřní obšívky. Nejprve bylo nutno opět vystužit žebry a nosníkem, no a pak už jsem se pomalu pustil do drobotiny. Nějaké krabičky s páčkami a kohoutem, no a ještě další tři zásobníky do kulometu. V zásobě bude celkem šest zásobníků ke kulometu, což mi přijde jako málo, ale třeba ve skutečnosti vozili víc

-
Pavel Pejša | 40
-
Pavel Pejša | 40
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
waw, dobre valis ten kokpit:) fakt je to podobne narocne ako stuka co som lepil ja:)
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
-
Pavel Pejša | 40
-
Pavel Pejša | 40
Tak po delší době zase nějaký menší pokrok. Dokončil jsem zhruba kokpit a uzavřel ho. ještě zbývá dodělat sedačku i s celou konstrukcí pro zadního střelce, ale ta tam půjde osadit až později, pak kulomet a nějaký zaměřovač pro zadního střelce, nebo co je to za bazmek.Ale to jsou věci, které půjdou na řadu později. teď jen dodělám tu sedačku pro střelce a začnu se věnovat vnější obšívce trupu. Přibylo dalších 16 dílků ze kterých bude ona sedačka pro střelce a ještě nějaké přibydou

-
Pavel Pejša | 40
Tak po dlouhé době jsem zase něco udělal na Ajči. přibylo jen 16 dílků, ale posun je vidět. Ideál to není, spokojen nejsem, ale spasovat dohromady obšívku bylo téměř nemožné. posuďte sami. Dále pracuji na sedadle zadního střelce postupně skládám konstrukci a ještě mě čeká spousta retušování a celkově ještě půjde o hodně práce.