TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pokec
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Pokec
prave vcera som to cital, esteze nerobim zeleninu a ruske vozy 
Doma sme to riešili nahratím pretekov. Keď nás to nudilo tak sme preteky pozreli za 30 minút.Neviem čim to je, ale predtým som bol veľký "fanda" F1 a vlani som už asi 3 VC vynechal a tento rok som možno ani 3 celé nevidel a aj tie, som prespalasi to bude tými trápnymi 1,6-kami, alebo jednoducho starnem...
Čo ma vrcholne zlostilo bolo keď komentátor spustil emh, hm, eee ale to robia aj inde.
Do toho by som sa asi nepustil, lebo to vyzerá ako nedokončený model---------------------------------
No a inak toto by bolo voľačo pre Iconmastera a spol.
http://www.autoforum.cz/fascinace/maz-7 ... anych-kol/
Hrozny clanok. Same udajne a dohady
Autor nasiel par fotiek a vymyslel k nim clanok.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
u mňa fotošop, expert level 
---
a niečo pre Fita, ak sem náhodou raz zablúdi
http://minikiwi.refresher.sk/205-Mas-ra ... stvorcekov
---
a niečo pre Fita, ak sem náhodou raz zablúdi
http://minikiwi.refresher.sk/205-Mas-ra ... stvorcekov
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Držali ste niekto niečo podobné v ruke?
Predpokladám, že sa to stavia ako bežná rubikova kocka 3x3 akurát to dlhšie trvá. Teda pokiaľ predpokladám, že to stavajú bežní smrtelníci spôsobom štvorček za štvočekom nacvičenými ťahmi, nie celá kocka naraz ako Zemdeges a jemu podobní. Táto má 866 "kociek", bežná 26 "kociek" to znamená 32 x viac. Predpokladajme, že ťah na výmenu dvoch kociek navzájom bude 2x zložitejší. Pri priemernom čase na zloženie 3x3 povedzme 2 minúty to vychádza na 2 hodiny rýchleho krútenia bez rozmýšľania. To by sa mi tým zabíjať nechcelo. Možno raz, na skúšku. Keď pôjdem na výlet transsibírskou magistrálou
.
Jediný problém vidím v tom, že štvorček nemá pevne stanovené umiestnenie. Napríklad štvorček z druhého riadku druhého stĺpca sa dá umiestniť aj do ostatných troch rohov tej istej farebnej plochy. A čo to spraví s "poskladateľnosťou" kocky netuším.
Ale dám manželke tip na darček na narodeniny. Stačí aj 4x4 alebo 5x5.
Predpokladám, že sa to stavia ako bežná rubikova kocka 3x3 akurát to dlhšie trvá. Teda pokiaľ predpokladám, že to stavajú bežní smrtelníci spôsobom štvorček za štvočekom nacvičenými ťahmi, nie celá kocka naraz ako Zemdeges a jemu podobní. Táto má 866 "kociek", bežná 26 "kociek" to znamená 32 x viac. Predpokladajme, že ťah na výmenu dvoch kociek navzájom bude 2x zložitejší. Pri priemernom čase na zloženie 3x3 povedzme 2 minúty to vychádza na 2 hodiny rýchleho krútenia bez rozmýšľania. To by sa mi tým zabíjať nechcelo. Možno raz, na skúšku. Keď pôjdem na výlet transsibírskou magistrálou
Jediný problém vidím v tom, že štvorček nemá pevne stanovené umiestnenie. Napríklad štvorček z druhého riadku druhého stĺpca sa dá umiestniť aj do ostatných troch rohov tej istej farebnej plochy. A čo to spraví s "poskladateľnosťou" kocky netuším.
Ale dám manželke tip na darček na narodeniny. Stačí aj 4x4 alebo 5x5.
Ahojte , kupujem bratovi čítačku a neviem sa rozhodnúť . Rozhodujem sa medzi Amazon Kindle 5 a Pocketbook 624 touch . Ide mi hlavne o pokojné čítanie kníh hlavne v PDF formáte . Ďalej by som chcel , aby mala v sebe nejaký česko/slovensko - anglický slovník ak to je možné . rýchla aby bola a vcelku , aby som tu kúpu neľutoval . Prípadne napíšte , ak aj máte niekto nejaké skúsenosti s týmito čítačkami , nech sa mi ľahšie rozhoduje
Ďakujem všetkých za odpoveď a prajem Vám príjemne prežitie Vianočných sviatkov
Ahoj,
ja mám Kindľu 5. Som s ňou spokojný, ale podpora pdf je veľmi slabá. Čítať pdf síce vie, ale nevie to dobre stránkovať pri zmene veľkosti písma (zmene veľkosti písma sa prispôsobí aj stránka), len pomocou lupy, čo je dosť nepohodlné. Existujú konvertory "pdf to mobi", je to síce lepšie, ale tiež to nie je žiadna sláva. Takže keď to má byť hlavne na pdf, tak asi radšej niečo iné ako Kindľu.
ja mám Kindľu 5. Som s ňou spokojný, ale podpora pdf je veľmi slabá. Čítať pdf síce vie, ale nevie to dobre stránkovať pri zmene veľkosti písma (zmene veľkosti písma sa prispôsobí aj stránka), len pomocou lupy, čo je dosť nepohodlné. Existujú konvertory "pdf to mobi", je to síce lepšie, ale tiež to nie je žiadna sláva. Takže keď to má byť hlavne na pdf, tak asi radšej niečo iné ako Kindľu.
ak by mal potom niekto záujem o adventný kalendár racepapper.de, 26. bude komplet, kľudne sa ohláste, mám všetky 
Armin is the best